Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Кирил Добрев от "БСП – Обединена левица" регистрира пълна листа от 22-ма кандидати за народни представители в Благоевградска област
©
Кирил Добрев от "БСП – Обединена левица“ регистрира пълна листа от 22-ма кандидати за народни представители в Благоевградска област, предаде репортер на "Фокус“. По думите му една мечта на всички леви хора в област Благоевград и страната се е сбъднала.

"На тези избори левият избирател ще може да избира всички нас, заедно, с един номер. Това е огромен успех в лицето на ръководството на партията и на всички леви хора. Имаме хора от Сатовча до Петрич, от Сандански до Благоевград. В листата ни има хора, които имат много авторитет и опит, и много млади хора, които нямат този политически опит. В личен план всяка една политическа задача, която съм получавал, съм я приемал много сериозно. А тази да водя в родния край е най-сериозната и отговорна задача, която съм имала. Ако не познавате мен, то сигурно познавате някой член на моето семейство. Смятам, че кръвта вода не става. Ако можеш да получиш политическа оценка, то най-силната може да я получиш там, където тежиш най-много“, каза още Кирил Добрев.

Той добави, че БСП е демократична партия. С коалиционните им партньори са разпределени почти по равно. "Аз съм бил в парламента и си тръгнах сам. Основната мисъл и смисъл на политиката е да дадеш път на нови хора, да ги подготвиш и научиш така, че да са политически адекватни. Във всички срещи, които имах аз и моите колеги до момента разбрахме, че на хората им е писнало от избори. БСП ще води разговор с всички, а дали ще участва в коалиция – аз имам една идея. Както си избираме председател цялата партия, така много бързо може да проведем едно допитване до членовете – съгласни ли са или не да влизаме в коалиция. Свършиха едноличните решения в БСП. Това е партия, която има представители във всяко едно село или община“, отбеляза той.

Водачът на листата на "БСП – Обединена левица“ за Благоевградска област коментира, че партията има различни приоритети, като основно те са насочени към активното поколение в България, което ръководи процесите. "То контролира и своите възрастни родители, които са пенсионери, и младите. Не може да бъдем на последно място в Благоевград по доходи при два университета и колеж. Не може да произвеждаме кадри, но да нямаме инвестиции“, каза Кирил Добрев.

Той добави, че от "БСП – Обединена левица“ ще работят в посока на това активните хора да останат в България, да се грижат за своите възрастни родители и за децата си.

"Заедно с областното ръководство ще комуникираме с всички други партии, защото думата "Политиката“ означава "говоря“.

"Когато сме в парламента, трябва да говорим с всички, а какво ще правим, какви политики и правителства ще правим, ще решат ръководните органи на БСП, а защо не и всички социалисти. След изборите очаквам диалог между политическите субекти, очакваме и разместване в политическата класация. За какво правителство ще говорим, когато ти си пети. Тогава ти не определяш процесите, теб те избират. Основният ни процес е БСП да има добър резултат и да се върне в челната тройа, за да формира политики“, завърши Кирил Добрев.

Още по темата: общо новини по темата: 420
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: