Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Кредитна консултантка пребита от клиент
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:38 / 12.07.2011Коментари (0)420
©
Трима благоевградчани застанаха на съдебната скамейка в Районен съд за побой над кредитната консултантка от "Кредит Бул" АД Антоанета Костадинова. Заедно с побойниците пред съда застава и нейното гадже Стефан Кинов, който, за да я защити, се включил в мелето и отвърнал на жестоките удари на биячите. Делото е образувано по Указа за борба с дребното хулиганство и се разглежда от съдия Татяна Богоева-Маркова. Инцидентът се разиграва малко след 21:00 часа на 1-ви юли.

Кредитната консултантка от компанията за бързи и лесни кредити "Кредит Бул" АД Антоанета Костадинова получила обаждане по телефона от клиента си Георги Петков да отиде до ул."Възрожденска" 14, за да получи вноската по кредита му. Тръгвайки към адреса, Антоанета моли да я придружи приятелят й Стефан Кинов, тъй като по телефона Георги Петков я заплашил със саморазправа. Отивайки на адреса, след като позвънила по домофона, Георги Петков се показал на терасата със съпругата си Ралица.

В момента, в който той попитал Стефан и Антоанета за парите ли са дошли, пред блока дошъл приятелят му Антон Котев, който явно бил извикан от сем. Петкови. След като Георги и съпругата му Ралица слезли пред блока, между тях Стефан и Антоанета възникнал скандал. Стефан се нахвърлил с юмруци и ритници върху Петков и приятеля му Антон Котев, чиято челюст е разбита. Афектиран, Георги Петков грабнал дървен прът, с който започнал да нанася удари по главата на кредитната консултантка Антоанета и гаджето й.

От силните удари тя се строполила на асфалта. Ралица Петкова, която до този момент гледала безучастно случващото се отстрани, се включила в екшъна и започнала да обижда консултантката с думите: "Курво, пачавро, мръсница...", като едновременно с това блъскала главата й в бетона. Гневът на Петкова не приключил дотук - тя изтръгнала дамската чанта от ръцете на Антоанета и започнала да я удря с нея по главата. В този момент с автомобила си пристигнал още един приятел на сем.

Петкови - Костадин Иванов, който се включил в боя. След като пребили Стефан, Костадин се качил набързо в колата си и отпрашил. Стефан взел един камък и се засилил да го хвърли по стъклото на автомобила, но в този момент дошли ченгетата, които отвели биячите и пребитата Антоанета в полицията. След разпити там им е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство за непристойно поведение и отправяне на обиди на публично място.

Делото продължава утре, за когато нарушителите ще ангажират адвокатите си.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: