Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
"МЕТРО" 4-ри дни праща свойте клиенти за "зелен хайвер" с промоции
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:12 / 22.03.2010Коментари (0)691
С шокиращо ниски цени най-голямата немска търговска верига у нас "МЕТРО" преметна стотици благоевградчани и граждани от редица населени места в Югозапада, които окупираха паркинга и се заредиха на опашки още от 5.00 ч. сутринта вчера. Големите намаления, стигащи до 63%, се оказаха лов на "зелен хайвер" на клиентите, които изнервени започнаха да се блъскат, псуват и нервират в почивния си неделен ден. Докараните по около 30 бройки от 14-те намалени артикула бяха разграбени още преди да бъдат свалени от палетите.

Най-измамени се оказаха хората, дошли от околните градове като Симитли и Дупница, някои бяха пристигнали дори от Сандански, Петрич, Банско и Разлог. Репортер на "Струма" отиде на място към 12.30 ч., когато "пазарът" вече бе приключил, но клиенти още псуваха, че са били подлъгани да дойдат и унесени от минавката, без да имат нужда, пълнеха с по нещо количките си, което е била и главната цел на "въдицата" на МЕТРО за лов на купувачи. Това е истинският трик на "МЕТРО", зарибяват първо да дойдеш за нещо, което вече го няма, и след като си дошъл, купуваш ненужни неща на високи цени, коментираха недоволни благоевградчани.

От Нова година в "МЕТРО" клиентите се топят и затова трябва някак си да разкарат развалящите им се стоки. По-големи измамници не сме виждали, коментираха излъгани клиенти пред щанда с намалените барбекюта, които липсваха. Пристигнахме в 9.00 ч., но ни казаха да минем към 12.00 ч., тогава щели да пристигнат барбекютата. Дошли около 2-3 палети и свършили точно за 12 минути, ни обясниха служителите на "МЕТРО" в уречения час, нямали сме късмет. На въпрос на "Струма" защо са излъгали клиентите и не са се подготвили подобаващо за предполагаемото повишено търсене работниците не обясниха.

Около 60 човека останали без уиски в ръка до щандовете за алкохол, където 2 бутилки "Джони Уокър" от 0.7 л бяха обявени на цена от 23.99 лв. По принцип това е цената за една бутилка от хранителните магазини на града, но когато идваш за определен артикул на промоция, а той го няма, си купуваш нещо на по-висока стойност. Вижте, всички сме излъгани, но пазаруваме, показаха стоките си с насмешка прекарали се клиенти.

Това е втори хитър номер, с който "МЕТРО" прекарва клиентите си. Първият, както писа "Струма" по сигнал на читатели, беше финтът с надписа "ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ" от цяла 1 стотинка на стока с изтичащ срок на годност още на следващия ден.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: