Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Младежи управляваха община Благоевград за ден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:14 / 28.03.2013Коментари (0)224
©
Лично кметът Камбитов посрещна 23-мата младежи, които взеха участие в инициативата "Мениджър за един ден". Официалното откриване бе дадено днес, в 9:00 часа, в зала "22 септември". Сред младите управници се откроиха ученици и студенти от Благоевград, които в рамките на работния ден ще управляват общината. Благодарение на проекта, младите хора от областния център на Пиринско ще имат възможност да се запознаят от близо с работата на кмета Камбитов, заместник- кмета по "Хуманитарни дейности" Валери Смиленов,секретарят на общината София Янчева, както и на отдели като "Култура", "Образование", "Връзки с обществеността", "Социална политика", Дирекция "Местни данъци и такси", Дирекция "Строителство", "Управление на човешките ресурси", както и още дванадесет важни за съществуването на всяка община отдели.

В началото на срещата секретарят на община Благоевград София Янчева посрещна и разпредели младите общински служители по отдели. Тя им представи и съответните 23-ма ментори, които ще се грижат да отговарят на всички въпроси, които се появят в процеса на работа и ще им помагат пълноценно да се запознаят с всяка от дейностите на общината според тяхната компетентност.

Кметът приветства и откри работния ден за новото общинско ръководство като им връчи договори за работа. Д-р Камбитов поздрави младите 23 дами за избора, мотивацията и амбицията да бъдат част от общината и ги посъветва да използват пълноценно този ден в общинска администрация, защото "човек се учи цял живот, но най-ценно е когато той прилага на практика получените знания и ги допълва в процеса на работа". Той бе категоричен, че всеки трябва да намери собственото си Аз, което да го отличава от останалите.

С дейността на кмета, заместник- кмета и директора на Дирекция по "Хуманитарните дейности", пожела да се запознае дванадесетокласничката Радостина Панчева от Природо-математическата гимназия в Благоевград "Академик Сергей П. Корольов", която смята да продължи обучението си със специалност "Право", а след това са следва магистратура "Журналистика". Днес кметските дейности ще прилага осемнадесетгодишната Славина Димитрова, която тази година завършва Професионалната гимназия по икономика в Благоегврад.

В края на работния ден всички младежи, които се включиха в организираното от Джуниър Ачийвмънт мероприятие ще получат сертификат за успешно преминат курс.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: