Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Н. Галчев заряза 10 000 000 лв. инвестиции и напусна Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:24 / 05.04.2011Коментари (0)439
Благоевград Николай Галчев обяви за продан всичките си инвестиции и обясни решението си с факта, че напуска областния център. Разочарован съм от кметското управление, от години наред няма по-лошо в страната. Бизнесът непрекъснато се гони, вместо да му се помага, а без инвестиции, всеки знае, че няма бъдеще, коментира мотивите за решението си собственикът на "Галчев инженеринг груп" инж. Николай Галчев.

Въпрос на време е Благоевград да се превърне в село. Недалновидна кметска политика лиши от туристи областния център на Пиринско. Инвестирал съм над 10 000 000 лева, но сега съжалявам. Дъщерята на Н. Галчев - Радка, която управлява бизнес обектите в Благоевград на семейството, добави: 3 000 000 лева вложихме в СПА център "Хармония" в подплощадното пространство. Още 3-4 млн. лева дадохме и за строителството на хотел-ресторанта "Вароша" в едноименния възрожденски квартал, 5 млн. лева инвестирахме в "Аква парка", като превърнахме мястото от тоалетна в най-добрия воден атракцион в Югозапада. Всичките ни обекти обявяваме за продажба. Склонни сме да преговаряме за големи отстъпки, дори и за партньорство.

Ще ви дам малък пример на изнудване и извиване на ръце от кметската и държавната администрация, каза още Р. Галчева. Ние сме концесионер на закрития плувен басейн, който отопляваме и пълним с минерална вода. Досега сме отстранили десетки аварии на довеждащия водопровод за наша сметка, въпреки че не е наша работа. Чашата преля, когато преди седмици ни затвориха от ХЕИ с мотив, че сме нямали отоплителна система. Децата останаха без басейн, не могат да тренират, а техните родители изляха гнева си срещу нас. Оставам без коментар, заключи Р. Галчева.

Местим бизнеса си изцяло в София, в Благоевград ще оставим единствено счетоводните и административните си офиси. Имаме достатъчно големи поръчки и обекти в страната и нямаме финансови затруднения, каза за финал инж. Н Галчев.

Източник: struma.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: