Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Набиха в Благоевград сина на петрички бизнесмен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:55 / 11.11.2010Коментари (0)260
23-годишният студент от ЮЗУ "Н. Рилски" Христо Ламбрев-младши, син на бизнесмена Христо Ламбрев, който години наред бе изпълнителен директор на хотелски комплекс "Белатур" и собственик на транспортна фирма "Транзит Експрес" в Петрич, е бил нападнат и бит в градинката пред хотел "Ален мак" в Благоевград малко след полунощ миналата вечер. Ламбрев-младши е бил издебнат в тъмното, съборен на земята и ритан от двама непознати за него мъже. От нападението жертвата е с порезна рана под брадата и синини по тялото от ритниците.

Открихме вчера студента по лингвистика в ЮЗУ Христо Ламбрев в квартирата му в Благоевград. Ето какво сподели за инцидента той:

Бях с приятелка на кафе, срещнахме се и с други колеги и решихме да отидем на дискотека. Докато се организираме, с приятелката ми изчаквахме другите да се съберат. В един момент се сетих, че нямам цигари, и отидох до денонощно магазинче над градинката пред "Ален мак". На връщане бях нападнат. Двама ме удариха с нещо отзад и започнаха да ме ритат. Попитах: "Защо го правите, сигурно има някаква грешка", но те не спряха. Развиках се, чуха ме хора и нападателите избягаха. В боричкането, мисля, че ме порязаха или с нож, или с бутилка, тъй като имам рана под брадата. Отидох в Спешен център и там разбрах, че същата вечер е имало нападение и срещу студент в Американския университет. Удряли го с метални пръти и бухалки по главата - говореха си сестрите от Спешно отделение. Сега съм добре, чакам майка ми и баща ми да дойдат, тъй като те са много притеснени от случилото се.

Бащата Христо Ламбрев бе шокиран от нападението и каза:

Започвам да разследвам сам случая, за да открия нападателите.

Христо Ламбрев-старши бе и съветник в петричкия парламент от движението "Напред, България", но се оттегли и се захвана с частния си бизнес. Преди време неизвестен хвърли коктейл "Молотов" по луксозното му "Ауди" и го подпали. Тогава той съобщи, че има подозрения за извършителя - негова служителка от "Белатур", която уличил в присвояване на 150 000 лева. Инцидентът стана през 2006 година, но подпалвачът и поръчителят не бяха установени.

Вчера стана ясно, че второто момче, станало жертва на неизвестни нападатели, е 19-годишният Живко Георгиев от Гоце Делчев, студент в Американския университет. Той е бил нападнат в района на общежитията на университета и бит с твърди предмети. Минал е на преглед през неврохирургия на МБАЛ - Благоевград и е бил освободен.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: