Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Обвинен за изнасилване на бебето си всъщност го лекувал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:45 / 13.02.2012Коментари (0)180
"Костадин ми каза, че е промивал плювките (б.а. -мазолите) по ануса на сина си с помпата, с дамския душ на жена му. На знам дали я е пъхал вътре или само е впръсквал вода. Искал да промие раната, че имало кръв. Детето му било болно, но лекарите не му обърнали внимание. Говореше, че много обича сина си и не може без него, че не го е изнасилвал и е невинен. Страх го беше да не го отровят, не ядеше".

Това разказа в благоевградския окръжен съд санданчанинът Емил Тодоров, който най-сетне се появи, след като бе обявен за общодържавно издирване. Той е осъждан многократно за кражби и за известно време бил в една килия с подсъдимия Костадин Тасев. Последният е обвинен за блудство и опит за сексуално насилие над 2-годишния си син Александър.

Според държавното обвинение на 14 февруари 2010 г. Костадин направил опит за полово сношение с детето, но не успял да довърши деянието си, а на следващия ден проникнал с пръст в ануса на собствения си син.

В съда обаче не се появи Христина, майката на детето, с която подсъдимият живее на семейни начала. Тя е бременна в седмия месец от друг мъж, но Коце я е приел отново при себе си, след като 4 месеца жена му митарства незнайно къде и с кой. "Обичам си я", лаконичен е той.

В понеделник свидетелят Тодоров заяви, че Костадин е бил много напрегнат в ареста, мълчал, проговорил чак на втория ден, откакто ги събрали заедно. "Когато сме в ареста, ние за жени не говорим. Не съм усетил да има хомосексуални наклонности. Ако беше поискал секс с мен, това щеше да му е най-голямата грешка", каза санданчанинът.

Тасев обаче отрече да е говорил каквото и да било за сина си с Емил. "Акълът ми бе само в детето ми. За мен този е никой. Разменихме не повече от 2-3 думи. Нито сме приказвали за сина ми, нито за дамски душ, нито за лекари", убеден бе подсъдимият. Стигна се до очна ставка, където двамата продължиха да държат на думите си. "Не мога да повярвам баща да изнасили двегодишния си син, аз имам близнаци", каза още свидетелят. Според него го преместили в килията на Костадин, за да не направи нещо със себе си, тъй като бил много неспокоен.

В понеделник съдът прие и тройната психиатрично-психологическа експертиза на малкия Александър Тасев, който вече е на 4 години и 4 месеца. Заключението на вещите лица е, че категорично нито могат да потвърдят, нито да отхвърлят извършването на сексуално насилие спрямо момчето. Опитвали различни целенасочени игри със Сашко, но той не показал усещане за сексуалност.

"Имахме три срещи с детето. То показа оживеност, когато видя баща си и баба си, искаше да сподели с тях, да се докосне до тях, да им се похвали какво е направило. Но до майка му не се доближаваше, гледаше я отстрани. Тя също бе пасивна и дори не поглеждаше детето", споделиха вещите лица.  

Следващото заседание ще се проведе на 2 април от 10 часа. Тогава трябва да е готова единична експертиза изготвена от сексолог. Ще бъде разпитан и служител от следствения арест от Сандански.

Източник: standartnews.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: