Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Пишман алпинист "арестува" майстори, чаршафът му се къса, пада от втори етаж
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:25 / 08.11.2011Коментари (0)243
© Blagoevgrad24.bg
38-годишен падна от втория етаж, бягайки от майстори, съобщи БГНЕС. Георги М. оцеля само с рана на главата, след като за спускането от високо ползвал чаршаф, който се разкъсал.

Комичната случка станала малко след полунощ на стръмната улица "Дъбравска" над градския стадион в Благоевград. Бригада майстори на софийска фирма от няколко дни монтирали ново кухненско обзавеждане в дома на Георги М.

След като работели до късно, а Георги пресушил с приятел бутилка ракия, занаятчиите му казали, че си тръгват. Почерпеният Георги обаче се заял и им казал, че няма да ги пусне, защото им останало съвсем малко работа. За да е сигурен, че няма да си тръгнат, защото вече им бил платил, по негови думи, близо 3 000 лв., мъжът врътнал ключа на една от ремонтираните стаи. "Ще спите тук, но искам да си свършите работата", отсякъл домакинът.

Майсторите обаче не се съгласили с тази мярка "домашен арест" и звъннали на полицията. Пияният решил да бяга, както от майсторите, така и от полицията. На пияна глава, вместо да излезе през вратата, решил за по-сигурно да се спусне през терасата. Взел два чаршафа, завързал ги един за друг, застопорил горния им край на крилото на прозореца и започнал да се прави на алпинист. За беля чаршафите се развързали и Георги полетял от 4 метра. Минал през асмата и тупнал върху бетонни парчета от стръмната страна на къщата му.

Линейка транспортирала пострадалия до МБАЛ Благоевград. Направени са рентгенови снимки. Установено е, че беглецът от собствения си дом няма счупване на черепа. При преминаването през асмата парче тел или желязо е разкъсало задната част на главата в областта на тила. Под разкъсната рана се виждала костта на главата. Раната е зашита.

След като изтрезнял към 6:30 тази сутрин, Георги си тръгнал по живо по здраво към дома. Бил без обувки, защото тръгнал да се спуска по чаршафа само по чорапи, за да не го усетят майсторите. "Само един метър ми оставаше, ама пусти плат, не издържа", разказал гордо подвига си Георги. И понеже нямаше пари за такси, си тръгна тихо-тихо по чорапи и с огромна лепенка на тила.

"Ще кажа, че съм бил на дискотека и някой в навалицата ме е настъпил по обувките" - с тия думи пишман-алпинистът взел довиждане с дежурните лекари.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: