Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Плащали с крадени карти в магазина на Бербатов-брат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 07.05.2010Коментари (0)1367
© Blagoevgrad24.bg
Асен Бербатов(вдясно)
С откраднати кредитни карти са извършвани плащания в магазина на Асен Бербатов, брат на футболната звезда Димитър Бербатов. Това съобщиха информирани източници за прокурорската проверка, която върви от 15 дни срещу именитата фамилия. "Не мога да коментирам досъдебното производство. Нито ще отрека, нито ще потвърдя тези данни. Мога да кажа само, че тече проверка, Бербатов не е обвиняем. Има производство срещу неизвестен извършител. В хода на работата е изникнало името на Бербатов и ние сме длъжни да проверим. Обиск в домът на семейството е правен. Когато приключим, ще бъде съобщено", каза вчера благоевградската прокурорка Весела Стоилова. От полицията отказаха коментар и препращат любопитните медии към прокуратурата.

Малкото информация, която се знае, е, че столична полиция се е занимавала с разследване на канал за източване на чужди и откраднати дебитни карти. При проследяването на картите са били засечени плащания на пос-терминален касов апарат. По регистрацията му е открито, че той се води на Асен Бербатов. Така разследването от София стига до Благоевград. Затова и на 20 април двама полицаи и данъчни служители навестяват Асен Бербатов и съпругата му Мими в дома им около 9 ч сутринта. Магазинът, където се намира устройството, е бил затворен.

"Почти фалирахме и затворихме бутика преди 3-4 месеца, коментира Мими Бербатова, която се опита да завърти свой бизнес с модни дрехи в центъра на града.

"Хората бяха много любезни, не е имало нито нощно влизане, нито крясъци, както чета по някакви жълти вестници. Но най се ядосвам на измислиците, че търсили наркотици. Това са пълни абсурди и глупости", каза още Мими.

При обиска е иззето терминалното касово устройство. А съпругата на Асен доброволно е дала на разследващите цялата документация на фирмата, която е в процес на ликвидация.

"Дори не знаем за какво ни проверяват. Но казаха, че ще правят някаква насрещна данъчна проверка. Да правят, ние от нищо не се притесняваме, защото нищо незаконно не сме извършили", каза още Мими.

Младото семейство не е поставено под запрещение и вчера двамата спокойно отпътуваха за чужбина, където ще празнуват Гергьовден.

"Не ми се говори за тези неща, които се изписаха по наш адрес. Безумия", лаконичен бе вчера Асен Бербатов и отказа повече коментари.

Майката на Асен - Маргарита Бербатова, също не пожела да вземе отношение по проверката. Единственото, което тя заяви, е, че в някои медии се правел опит да се съсипе името на детето й. Тя бе категорична, че Асен и съпругата му са набедени.

Димитър Бербатов и брат му никога не са имали проблеми със закона, припомниха техни познати.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016 »
23.07.2012 »
20.05.2012 »
04.04.2012 »
23.02.2012 »
04.01.2012 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: