Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Разярен изоставен любовник захапа носа на любимата си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:15 / 04.10.2011Коментари (0)268
Изпепеляващи любовни чувства към Лиляна Динева изправиха 38-годишния благоевградчанин Антон Донев пред Районния съд по дело за дребно хулиганство, съобщава в. "Струма".

Съдия Татяна Богоева-Маркова призна за виновен лудо влюбения мъж за това, че около 11:30 часа в петък на ул."Арсени Костенцев" в центъра на Благоевград на публично място отправил обиди и заплахи към Лиляна и упражнил физическо насилие спрямо нея.

Инцидентът се разиграл пред очите на десетки случайни минувачи и продавачи в близките магазини. Според акта за констатиране на дребно хулиганство Антон обиждал 27-годишната Лиляна с думите: "Курво, боклук, измет!" и я заплашвал: "Ще те закопам жива, ще те пребия, за теб няма живот в Благоевград!", след което я захапал за носа, от който шурнала кръв. Обидите и заплахите били гарнирани с удари, блъскане и скубане.

Пред съда вчера бяха разпитани двама продавачи в магазини, разположени на ул."Арсени Костенцев". Сред тях беше Радка Константинопол, която въпреки настояването си да не дава показания с обяснението, че не иска да се набърква в лични работи, разказа: Магазинът, в който аз работя, се намира в района на "СиБанк". Беше около 11:15 часа в петък, когато изведнъж с колегите от отсрещните търговски обекти чухме силни женски писъци и викове. Излязохме да видим какво става - зад цветарския магазин Антон и Лиляна се караха, той я удряше с всичка сила, дърпаше я за косата и я блъскаше, а тя плачеше неутешимо.

Продължиха да се карат, вървейки надолу по улицата, а тя само викаше: "Моля ви, викнете полиция, викнете полиция!". Той я измъчваше и тормозеше и в този момент с колегите сигнализирахме в полицейското управление. След това вече ги изгубихме от поглед, обясни Радка Константинопол. Думите й потвърди и магазинерът Христо Дюлгеров, който също станал очевидец на грозната сцена.

Далеч по-емоционални и сълзливи бяха обясненията на жертвата Лиляна, която работи като счетоводителка в транспортна фирма, чийто офис се намира на ул."Христо Татарчев" 36. Заекваща и през сълзи тя разказа пред магистратите: С Антон се познаваме от 2008 г. Имахме двегодишна връзка и живеехме заедно. На 1-ви юли тази година обаче той се изнесе от вкъщи по мое желание, тъй като и по време на съвместния ни живот ми посягаше, пребиваше ме и прецених, че нямам бъдеще с такъв човек. Тормози ме от няколко месеца.

Конкретно за петък, всичко започна от сутринта, когато той ме видя да се качвам в колата на друг мъж. Първо дойде в офиса, на работното ми място, където в този момент имах клиент. Замери ме с мобилния си телефон, аз го взех и го хвърлих през вратата, казах му да се маха, все пак аз съм на работа. Искаше да говорим за една глобулска карта, която той ми я даде преди време, за да говорим по нея. Тя се водеше на името на майка му. Продължи да ми звъни по телефона и настояваше да се видим, за да му дам сим-картата.

Казах му, че имам работа в НАП и НОИ, нямам възможност да се видим и това ще стане евентуално след 17:00 часа, когато приключва работният ми ден. Обясних му, че ще прехвърля картата на мое име тези дни, когато приключва и договорът. Отидох в НОИ. Когато излязох, той ме чакаше пред сградата и продължи да ме следи до НАП. Говорех му, че ще се видим след работа и ще прехвърлим сим-картата, но той не се отказваше.

Влязох в НАП, изтеглих си номерче и чаках да ме извикат по електронното табло. Той също влезе и започна да ме настъпва и притеснява. Охраната забеляза и го изгони навън. Разстроих се, охранителят ми предложи да ме изведе през служебния вход, за да не се стигне до ексцесии. Излязох и тръгнах надолу по улицата. Той ме последва и обиждаше през цялото време: "Курва, уличница, боклук! Събирай си багажа и си тръгвай от този град, за теб тук живот няма!", блъскаше ме в стената на една от сградите, хвана ме за косата и ме удряше, захапа ме за носа, а на мен ми потече кръв. Тогава дойдоха полицаите и го задържаха за 24 часа.

На следващия ден дойде отново в офиса да ме попита дали съм доволна от себе си. До момента, за изминалото кратко време от инцидента, имам 27 неприети повиквания от него. Откакто сме се разделили, преди 3 месеца, той непрекъснато ме тормози. Иска да се съберем, но нямам никакво желание. Набеди ме, че му изневерявам, а в крайна сметка аз вече съм свободна жена.

Пред мои приятели разказвал как ще вложи всички сили и енергия, за да съсипе моя живот и този на мъжа, с когото ме е видял. През първия месец, когато се разделихме, се опитвах да запазя някакви приятелски отношения с него и излизахме на два пъти на заведение, но в никакъв случай не съм му давала надежди, че ще се съберем, обясни разстроена Лиляна, която беше придружавана от майка си.

Обяснения пред съда даде и Антон: Изчаках я пред НОИ, бях наистина доста афектиран. Може да съм я обиждал, но не съм я удрял и скубел. Отношенията ни се влошиха от две седмици, откогато тя си изключи телефона и отказва да говори с мен. Не е вярно, че съм я ухапал - посегнах да я целуна. Съжалявам за станалото. Ходех по нея, защото я обичам и исках да се съберем отново, заяви пред магистратите Антон. В кулоарите на съда негови близки разказваха, че Антон оставил 15-годишна връзка заради любовта си към Лиляна.

Докато чакаха решението на магистратите, Лиляна и Антон продължиха да се карат и обясняват. Това наложи полицейските инспектори от Първо РУП Ромео Харалампиев и Валентин Станоев да са плътно до разлюбената двойка.

В крайна сметка 38-годишният мъж, който е бил осъждан и преди, но впоследствие реабилитиран, бе наказан от съдия Богоева с 1 денонощие арест в полицейската клетка. Въпросните 24 часа, които той вече е излежал в ареста, обаче му бяха приспаднати от наказанието.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: