Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
С питка и здравец посрещнаха кмета и председателя на ОбС за 1 г. управление
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:50 / 07.11.2012Коментари (0)232
С питка и здравец граждани, журналисти и служители от общинска администрация посрещнаха днес във фоайето на общината кмета на Благоевград Атанас Камбитов и председателя на Общинския съвет Даниела Савеклиева. На този ден, преди една година, д-р Атанас Камбитов встъпи в длъжността "Кмет на община Благоевград", а Даниела Савеклиева в длъжността "Председател на Общински съвет-Благоевград".

Видимо приятно изненадан, кметът поздрави всички, като подчерта, че е доволен от работата и сплотеността на общинска администрация. Той изрази увереност, че служителите ще продължат да подобряват резултатите от своя труд и че най-важна е оценката на гражданите.
Кметът Камбитов получи специален подарък - статуетка на конник.

"Преди една година получихте символичния ключ на този град, сега ви подаряваме коня, който е символ на Благоевград, символ на безстрашие, доблест и слава, носител на промяната", каза главният експерт "Връзки с обществеността" Христина Шопова, поднасяйки символичния подарък.

Кметът покани всички в своя кабинет, където заедно с председателя на Общински съвет Даниела Савеклиева разрязаха празнична торта с изобразен върху нея символът на Благоевград.

"За една година постигнахме много, гордея се с работата на екипа. Доволен съм, че има бюджетен излишък, всички средства ще се инвестират в подобряване на градската среда, за да придобие Благоевград европейски облик. Имаме ясни цели и ако продължим да работим с тези темпове, ще свършим всичко, което сме заложили в програмата за 4-годишния мандат", каза пред журналистите кметът. Според него обаче по-важно е какво не е направено за тази една година, като акцентира, че в бъдеще ще са приоритет изграждането на детски и спортни площадки и съоръжения, които да се ползват безплатно от най-малките жители на Благоевград.

ОбС председателят Даниела Савеклиева подчерта, че в тази една година е изключително доволна от факта, че е постигнат конструктивен диалог между Общинския съвет и Общинската администрация.

"Общинският съвет се превърна в коректив, а не в пречка за изпълнение предложенията на кметския екип. Така вървим към изпълнение на предизборната програма", каза Савеклиева. Тя благодари и на колегите си общински съветници, които през тази една година са работили в интерес на гражданите и на развитието на Благоевград, като са загърбили партийната си принадлежност при взимането на важни решения.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Земетресения в България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Мигрантски натиск към България
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: