Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Симпатизанти на ГЕРБ във “ВиК”- Благоевград изпратиха писмо на министър Цветанов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 11.05.2010Коментари (0)1399
© Blagoevgrad24.bg
До г-н Цветан Цветанов,
Вицепремиер и министър на МВР

До г-н Росен Плевнелиев,
Министър на Министерството на регионалното развитие и благоустройството

До г-н Валери Смиленов,
Областен управител на Областна администрация - Благоевград

Уважаеми г-н Вицепремиер,

Уважаеми г-н Министър,

Уважаеми г-н Областен управител,

С това наше писмо ние, симпатизантите на партия ГЕРБ, работещи във "ВиК" ЕООД - гр. Благоевград, искаме да Ви информираме в каква обстановка работим последните няколко месеца.

След убедителната ни победа на последните парламентарни избори за директор на дружеството ни беше назначен г-н Божидар Спасов, който е общински съветник от ГЕРБ. Същият е нов за дружеството ни, но бързо навлезе в работата ни и с него нямаме никакви проблеми.

На малко по-късен етап в дружеството ни за обща изненада като шеф по сигурността /длъжност, каквато никога в историята на предприятието не е имало/ беше назначен бившият полицай и агент на ДС Александър Костов. Още с появата на същия в дружеството ни в колектива усилено се обсъждаше въпросът дали в период на финансова криза за страната ни има необходимост от такава измислена длъжност за пенсионер от армията и МВР, какъвто е този Костов.

От разговори с бивши военни, полицаи, публикации и коментари в местните медии разбрахме, че този Костов е бивш агент на Държавна сигурност в Благоевград.

Дълги години благодарение на верността си към БКП/БСП е бил на работа във ВКР - Благоевград. Като служител на ВКР и по-късно същият е засичан от колегите си в компании на престъпни босове от региона.

След появата на политическия хоризонт на НДСВ този Костов се присламчва около Снежана Гроздилова - бивш депутат от НДСВ. Покрай приятелството си със семейство Гроздилови той успява да получи работа като шеф на охраната на почивната станция на Цигарената фабрика над гр. Благоевград. На по-късен етап с протекциите на Гроздилова и НДСВ Костов е назначен за директор на ЦСБОП в Благоевград. От служителите на МВР в Благоевград се коментира, че основна вина да се достигне до този процес "Чората" има именно този Костов, който е бил шеф на операцията по залавянето.

Да се върнем на проблема с дружеството ни. Малко след появата на Костов в дружеството ни същият започна всячески да се бърка в управленската работа на директора Спасов, нещо, което никога не си е позволявал нито един служител. Не са един или два случаите, при които по време на оперативки Костов взима отношение по въпроси, които не са от неговата компетентност. По този начин той поставя директора ни в много неизгодни ситуации. Костов никога не приема критики. Поведението му е като на партиен секретар от 60-те години.

Постоянно е засичан от служители на дружеството да подслушва разговори на колеги в административната сграда. Позволявал си е да подслушва дори разговори и на директора ни, което е недопустимо. Ежедневно с действията си Костов се стреми да насажда негативно настроение между служителите. Многократно пред отделни служители е споделял, че ще ни разбие на групи, за да ни контролирал по-лесно.

Още в първите си работни дни е твърдял пред колежки, ще цитираме: "До един месец ще разбера коя с кой се ебе тука". Явно Костов бърка "ВиК" с публичен дом. Имаме информация, че Костов е предлагал на по-млади колежки срещи в хотели извън града и неприлични предложения за секс.

Ежедневно на всеослушание коментира действията на ГЕРБ на национално и регионално ниво. Ежедневно се коментират кадровите решения на г-н Хаджигаев. Отправя критики към местните депутати: "Тия не са депутати, а търговци" и "Тия съм гонил за далавери", и тем подобни. Всичко това удря по реномето на партията ни.

Активна е критиката и атаките по отношенаие на Валери Смиленов - областният ни управител. Бил прост даскал, кадър на Комсомола и други неща от личния и служебния му живот.

Критики отнасят и хората в МВР - Благоевград. Това е една от любимите му теми. Бившият шеф на МВР - Благоевград Титянов бил комунист и корумпиран. Смениха този Титянов и назначиха нови началници там. Новият директор Кочев бил кадър на ДКМС, на БКП и човек на ДС. Бил от комунистическо котило и тем подобни. За заместник-шефа на МВР - Благоевград Дункин твърди, че и той е човек на БКП. На времето Дункин не искал да си хвърли партийната книжка от БКП и затова напуснал доброволно МВР, сега пък бил назначен за голям началник.

Спрямо хора, които са се опитвали да му се противопоставят, Костов е отправял заплахи с действащи служители от МВР - Благоевград. Отправял заплахи, като ползвал имена на полицаите Пламен Мичев и Владо Савеклиев, които му били "верни кучета" в МВР - Благоевград.

Ние, членовете и симпатизантите на ГЕРБ във "ВиК" - Благоевград, сме възмутени от такова поведение и отношение на Костов спрямо ръководни фактори на партията ни на национално и регионално ниво.

Не са редки обидите от страна на Александър Костов и спрямо министри от кабинета, като на повечето от тях е лепнал и прякори, които е под достойнството ни да цитираме.

В заключение искаме да заявим, че заради грубото му отношение към служителите от дружеството голяма част от същите не пожелаха да уважат поканата на директора за проведеното празнично тържество, посветено на Деня на водата.

Считаме, че с поведението си бившият кадър на ДС, БКП и НДСВ ежедневно нанася морална вреда на партия ГЕРБ и отблъсква хора, които имаха намерение да станат членове на същата и активно да работят за идеите и бъдещите й успехи.

В заключение - Александър Костов няма място в ГЕРБ и "ВиК" ЕООД - Благоевград.

Симпатизанти на ПП ГЕРБ от "ВиК" ЕООД - Благоевград

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Екоактивисти и протести
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: