Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Собственик на дискотека прочула се със секс на живо даден на прокурор
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:40 / 16.11.2010Коментари (0)299
©
Полицията приключи и предаде на прокуратурата преписката с разследването срещу добилата скандална известност чалготека "Харем" в Благоевград, в която през октомври срещу 2 бутилки шампанско и 2000 лева момичета и момчета правиха секс на живо. На прокурор е предаден лично управителят на чалготеката Венцислав Крумов от Яхиново. Полицията предлага срещу него да бъде повдигнато обвинение за подстрекаване към разврат, допускане и сервиране на алкохол на малолетни и за неплатени актове за над 100 000 лева. В рекламата на чалготеката Крумов лично е обещавал награди за перверзното изпълнение, наблюдавано от десетки клиенти на заведението.

Ченгетата обаче не посмяха да изрекат гласно мнението си дали дискотеката трябва да бъде затворена и оставиха решението в ръцете на прокуратурата, която до дни трябва да се произнесе.

С резултатите от проверката е запознат В. Крумов, който въпреки демонстрираното си самучувствие на бос в Благоевград се оказа само управител и подставено лице. Когато случаят със секса излезе на бял свят, управителят Крумов се скри, уточниха от полицията в Благоевград. Наложило се ченгетата да го издирват и едва преди няколко дни с него е проведен разговор в управлението в Благоевград.

Освен с груповия секс пред публика, чалготеката скандализира и с незаконни действия, свързани с наредбата на общината за реда, часа на работа и допускането на малолетни и непълнолетни посетители. Крумов бе санкциониран повече от 20 пъти и натрупа актове за около 100 000 лева.

Помещенията на "Харем", както "Струма" писа, бяха обявени за продажба за 870 000 евро от собствениците Любомир Палаханов, Георги Костов, Иван Кацарски и сина на архитект Коста Сандев - Иван. Те са собственици и на пиано клуба в Благоевград, а през лятото откриха и нов клуб в София. Те предпочитат да си поделят парите от продажбата, отколкото от 10 000 лева наем и множество ядове, коментираха хора от техния кръг.

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: