Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Соченият за собственик на чалготека "Харем", прочула се със секс на живо е подставено лице
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:45 / 28.10.2010Коментари (0)417
© Blagoevgrad24.bg
Собственикът на благоевградската чалготека "Харем", прочула се с групов секс на живо пред клиенти, е гол като пушка, съобщи началникът на РУ на МВР в Дупница Борислав Динев. Б. Динев обясни още: Венцислав Крумов има залитания с дрога, задържали сме го многократно в неадекватно състояние. За разследващите органи е ясно, че е подставено лице, шаран на въдицата на реалния собственик, който прави бизнес на гърба на Крумов. Дискотеката явно не отговаря на нито едно от изискванията на закона - пожарна, ХЕИ, хигиенно-санитарни условия, и затова работи по схемата с подставено лице, от което не може да се вземе нищо. Борислав Динев добави, че реалният собственик наистина регистрира печалби, а се изплъзва от отговорност към институциите и държавата чрез Крумов, който не разбира за какво става въпрос, но дали ще влезе в затвора, това ще го реши съдът.

Борислав Динев уточни, че от събрания доказателствен материал става ясно, че именно Венцислав Крумов е сключил договор за наем с реалния собственик на "Харем".

Часове след публикацията на вестник "Струма" по повод читателски сигнали за организирани всеки петък сексоргии в "Харем" масовите реклами в социалната мрежа Facebook бяха изтрити. Самият собственик на клуба " 20-годишният Венцислав Крумов, афишираше секса на живо в интернет страницата на заведението, като подканваше посетителите да участват с изрази от сорта "Хайде, приготвил съм двете хилки (бел.ред. " 2000 лева)". Във Facebook се канеха всички "Клеопатри, Батмани, Девици и Палави Мръсници да купонясват в дискотеката". Посетителите на форума дори честитяха наградата на първата двойка, осмелила се да прави публично секс. Срещаха се и недоволни от "събитието", тъй като нямало качен видеоматериал или поне снимка. В интернет страницата на заведението вече няма и следа от подобни словоизлияния и покани за сексоргии и развратни действия. Явно авторите й замитат следи. Към момента на страницата стоят единствено поканите и вълненията около предстоящото тази неделя "Хелоуин парти". Читатели разкриха, че след него собствениците имали намерението да организират гей парти.

Районна прокуратура след скандала се самосезира и в следващия месец ще проверява чалготеката. Обект на проверка ще е и момиче от снимката на екипа на "Харем", която бе на интернет сайта и която публикувахме, за което има съмнение, че е участвало в груповия секс. Дали е така, това ще установят органите на реда.

Интересното е, че повечето от посетителите в интернет страницата на "Харем" твърдят, че това е най-якото заведение в Благоевград, и подкрепят персонала да продължава да поддържа "купона" в същия дух. Един от тях дори се изказва как в някои щати това е законно и подобни секспартита са посещавани дори от сенатори.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: