Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Строител колабира на обекта в горещините и издъхна на път за болницата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:10 / 09.08.2011Коментари (0)209
© Blagoevgrad24.bg
37-годишният строителен работник Николай Ников колабира по време на работа на обект в Симитли и минути по-късно издъхна на път за болницата в Благоевград, съобщава в. "Струма".

Фаталният край на младия мъж настъпил неочаквано, той пристигнал в Симитли сутринта с още 4-ма колеги от Самоков. Николай Ников е строителен работник към фирма за външна изолация, която е подизпълнител към фирма "Колхида" - Самоков и правят външна изолация на сгради в бившето военно поделение в Симитли, което вече е частна собственост.

Вчера черната вест се стовари върху колегите му като гръм, невярващи на внезапната му смърт, те безмълвно продължаваха да изпълняват задълженията си.

На Николай му прилоша изведнъж, оплака се от силна, стягаща болка в областта на гърдите, държеше се с едната ръка, излезе навън и припадна, каза техническият ръководител на обекта Васил Димитров. Той разказа още:

Явно от по-рано му е било лошо, но той не ни каза, веднага се опитахме да го свестим с вода, без да му даваме да се движи, и за да не се бавим, със служебната кола колеги го закараха до Спешния център в Симитли. Минути по-късно ми се обадиха, че е починал от инфаркт на път за болницата в Благоевград.

Според медиците се касае за масивен инфаркт, сега колегите са в съдебна медицина. Не знам какво е семейното му положение, тяхната бригада пристигна скоро на обекта, преди 15 дена. Сутринта сякаш предчувствах нещо, предупредих ги след 11,00 часа да не работят директно под слънчевите лъчи, защото се очаква горещ ден... Прилоша му, колабира, и толкоз, всичко е един миг... разказа, притеснен от трагедията, техническият ръководител.

В Спешен център - Симитли припадналият мъж е приет в 12,20 часа, веднага му е направена кардиограма от дежурния фелдшер Чавдар Робов. Изпаднал в шок и е реанимиран на място, по спешност е насочен за настаняване в благоевградската болница. Според медиците има данни за инфаркт, най-вероятно това е и причината за внезапната смърт. Не е изключено да е получил и мозъчен кръвоизлив, точните причини ще се установят след извършване на аутопсия от съдебен лекар.

Младият мъж може да е станал жертва на топлинен удар, вчера бе горещо.

Тялото на починалия работник е транспортирано в моргата на МБАЛ - Благоевград. За фаталния инцидент са информирани и служителите на реда. Полицаи от Второ РУП - Благоевград работят по случая.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: