Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Студентка припада в дискотека “Екстрийм" след жесток удар със стол в главата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:23 / 10.03.2011Коментари (0)703
19-годишната Петя Троскова от благоевградския квартал "Струмско" пострада тежко, след като вечерта на 8-ми март неизвестен клиент в дискотека "Екстрийм" от втория етаж в заведението хвърлил със сила железен стол по главата й. Минути след удара момичето, което е студентка по икономика в ЮЗУ "Неофит Рилски", припаднало в ръцете на един от охранителите, притекъл се на помощ. Незабавно Петя е закарана в Спешен център, където раната й на главата е зашита. Момичето е изпратено у дома си с изричната забрана да се движи. Открихме пострадалата Петя на легло в дома й в квартал "Струмско".

Ето какво разказа тя: Седяхме с приятелки в дискотеката, празнувахме, бяхме щастливи. Изведнъж аз усетих страшна болка, прималя ми и ми причерня. Не мога да ви опиша как болеше. Видях стола и тръгнах към тоалетната, тъй като приятелките ми взеха да пищят, че имам кръв. Не знам как съм стигнала до тоалетната, припаднала съм. Събудих се в Спешен център. Не знам кой хвърли стола по мен. Според някои е станало случайно, нямам никакви врагове или стари гаджета, които да ме мразят. Предполагам, че горе някъде са се сбили и някой е хвърлил стола. Обаче полицията не е видяла нищо на камерите, така че засега човекът, който щеше да ме убие, е неизвестен.

По-страшно нещо и по-страшна болка в живота си не съм изпитвала. Съсипаха ми празника. А пък майка ми е в шок от случилото се. Заминавам след 2 месеца в Англия да работя, така че не смятам да съдя когото и да било, нека онзи, които едва не ме уби, живее със съвестта си. Нямам време да си усложнявам живота, защото знам, че нищо не мога да постигна. Кажете, кого да съдя, неизвестния, собствениците на дискотеката или охраната, кого точно? Просто стана страшно по заведенията, пияници, агресивни типове, да не можеш да се повеселиш, каза Петя. След случилото се с Петя полицейски патрули са разтървавали биещи се мъже в центъра пред общината.

Биели се 2-ма софиянци, дошли да празнуват в Благоевград, и местният тийнейджър Георги Георгиев. За щастие няма пострадали. Полиция е била извикана и в "Сън сити", там пияни клиенти от село Пороминово и Дупница налетели на бой на персонала, отказвайки да си платят сметката. С намесата на ченгетата конфликтът е прекратен. Всички участници са доведени в полицията.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: