Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Студентът, син на ресторантьор се простреля с газов пистолет в главата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:35 / 21.03.2011Коментари (0)316
22-годишният Георги Ангелов, син на бизнесмена Калоян Ангелов, който стопанисва заведение в благоевградския квартал "Еленово", се простреля с газовия пистолет на баща си около 1 часа завчера в апартамента им в блок 93. Георги, който е студент по математика и физика в ЮЗУ "Неофит Рилски" в Благоевград, опрял пистолета в слепоочието си и натиснал спусъка, като не очаквал, че в цевта има газов патрон.

Нелепият инцидент се разиграл пред очите на гостите в дома му. Според показанията им пред полицията всичко станало на шега и никой не очаквал, че пистолетът ще гръмне. Веднага Ангелов е закаран в болницата, настанен е в реанимация с лек оток на мозъка и външна травма в областта на главата, състоянието му е стабилизирано и животът му е вън от опасност.

Вчера около обяд разговаряхме с родителите на Георги - бащата Калоян и майката Вени. Двамата бяха ужасени от случилото се. Ето какво разказа бащата Калоян:

Бях си вкъщи, децата ме поканиха да седна с тях, но какво да правя, нямам място там. Една част от гостите танцуваха, другите приготвяха нещо в кухнята. Около 30 мин. след полунощ чух изстрел. Влязох в стаята и видях сина си с пистолета ми, паднал на замята, нямах време да питам какво се е случило, извиках линейка и го закарахме в болницата. После едно от момчетата ми разказа. Шегували се, Георги взел пистолета ми, който купих, тъй като работата ми е такава, за всеки случай. Пистолетът беше без пълнител. Явно синът ми не е очаквал, че ще гръмне. Лекарите казаха, че травмата е все едно са те ударили с чук в главата заради ударната вълна, нищо че патронът е халосен.

В разговора се намеси майката Вени:

Луди глави, пийнали, веселили се и ето резултата. Дано се оправи, че не знам, големи момчета уж, пък детска работа. Лекарите ни дадоха големи надежди, че няма да му има нищо. Видяхме го, говори малко несвързано, тъй като все още е под упойка. Бог да го пази, сигурна съм, че това, което му се случи, ще му е урок за цял живот.

Вени Ангелова работи в магазин близо до заведението на съпруга си. Семейството има още едно дете, по-голям син, който живее със семейството си в Пловдив.

Вчера никой от съседите не знаеше за случая. Полицията все още не е разпитвала Георги, тъй като състоянието му не позволява. Във Второ полицейско управление вчера цял ден разпитваха приятелите му от купона. По случая е образувано дознание.

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: