Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Светла Захариева и Станислав Кимчев са новите заместник-кметове на Община Благоевград
Автор: Ливия Кукова 13:28 / 09.01.2024Коментари (0)752
© Фокус
Илюстративна снимка
Светла Захариева и Станислав Кимчев са новите заместник-кметове на Община Благоевград. Двамата бяха представени от кмета Методи Байкушев по време на пресконференция, предаде репортер на Blagoevgrad24.bg.

Станислав Кимчев поема ресор култура, спорт и туризъм. Той е завършил е бакалавърска степен по "Музикална педагогика", магистър е по "Кино и ТВ режисура" и "Международни отношения".

Има над 17-годишен управленски опит в международна медийна компания и списание, свързани със създаването и разпространението на ТВ съдържание.

Носител е на “Златен чадър" от Mediamixx Варна - 2010, награда за принос в развитието на независимите медии.

Създател и диригент е на смесената хорова формация “Rolling Tones" - София. Носител е на специалната награда за високи постижения във вокалното читалищно изкуство.

Той е основател и директор на първото издание на Фестивал за вокално изкуство “АУРА" - Благоевград. Полага основите на първото издание на фестивала за разпространение на телевизионно съдържание SOFIA MEDIA PLAY - 2023, на което е и главен модератор.

Станислав Кимчев режисира оперни заглавия и мюзикъли. Той е организатор, сценарист и водещ на редица публични събития в България и чужбина.

Страстен привърженик е на модела, в който културата трябва да служи на образованието и социалните дейности. Семеен, с едно дете.

"Станислав вече го познавате, той беше водещ на кукерския фестивал. Той е родом от Благоевград, има успешен бизнес в областта на медиите и рекламата. Работи изцяло на европейския пазар. Той е добре запознат с почти всички измерения на културния живот в Благоевград. Няма как да пропуснем и това, че той е син на покоиния и много обичан актьор на Благоевград – Николай Кимчев“, добави Методи Байкушев.

"Това вече е в миналото, оттук нататък работим само за Благоевград“, каза от своя страна Станислав Кимчев.

Светла Захариева е назначена за заместник-кмет по строителство, европроекти и екология. Родена е в Благоевград. Възпитаник е на Природо-математическа гимназия "Акад. Сергей Корольов“. Завършва специалност "Водоснабдяване и канализация“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София.

От 2000 г. работи в сферата на строителството и строителния надзор. През последните 15 години придобива и богат административен опит в Министерството на околната среда и водите и Столична община.

Вярва, че с експертизата си ще допринесе Благоевград да се превърне в едно по-добро място за живеене със съвременна инфраструктура. Омъжена, с две деца.

"Светла поема най-тежкия ресор. Всеки от заместник-кметовете има сравнително широк ресор, целта е във всяка една сфера да има кой да носи отговорност. Те отговарят да има добра организация и административен капацитет. Имаме много работа. Не случайно създадохме и дирекция "Екология“, която е в ресора на Светла“, каза още Методи Байкушев.

В екипа на Методи Байкушев са още Ася Иванова, която е заместник-кмет по икономическо развитие и управление на собствеността и Боряна Шалявска, заместник-кмет по образование и бизнес развитие.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: