Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Три денонощия арест за докторски син сбил се за микрофон в кръчма
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:50 / 25.06.2010Коментари (0)132
©
3 денонощия в ареста ще лежи малкият син на ексуправителя на МБАЛ - Благоевград д-р Петър Гайдарски - Александър, заради скандал с петричанина Красимир Калапсъзов, син на началника в ОбС - Петрич Румен Калапсъзов, в бар "Бакарди" в Благоевград, това постанови вчера районен съдия Георги Янев. Другият подсъдим на делото за хулиганство - Красимир Калапсъзов, ще прекара следващите 5 дни зад решетките за това, че замерил с пепелник и цепнал веждата на Александър.

Кр. Калапсъзов и Ал. Гайдарски бяха изправени вчера на подсъдимата скамейка в Районен съд - Благоевград за това, че на 23 юни около 4,30 часа след скандал за музиката се сбили в заведението на съветника от ГЕРБ Красимир Роячки "Бакарди". Петричанинът, според акта за нарушение, поискал да изпее песен на микрофона, а Александър, ядосан, че и друг иска да се забавлява в "Бакарди", започнал да го ругае и обижда. Подразнен, Калапсъзов взел пепелник и го ударил по лицето. Видимо употребили алкохол, двете момчета се замервали с чаши и столове.

Пред съда вчера Александър Гайдарски заяви: Казах на Калапсъзов да остави микрофона, за да слушаме музика. Той ми се нахвърли и ме удари с пепелник по главата. Аз паднах, а той ме душеше и удряше. Искам максимална присъда за него, аз нищо не съм направил. За мен не искам нищо. Той се хвалеше, че е шеф на заведението и ще прави каквото си иска, а ние също сме клиенти и искаме да се забавляваме.

Другият нарушител - Красимир Калапсъзов, също пожела да даде обяснения за случилото се: Работех в бар "Бакарди". Не бях идвал в Благоевград повече от три месеца. Със собственика на заведението бяхме първо в "Сън сити", а после се върнах в "Бакарди". На пулта беше диджей Борислав Борисов. Музика не звучеше, когато взех микрофона. Александър дойде и започна да ме псува. Аз го попитах какво иска. Ударих го с ръка по веждата, защото помислих, че и той ще ми посегне. Пепелник не съм хвърлял, може би с часовника му цепнах веждата. Съжалявам, не исках да стане така, много се срамувам.

Приятелите на Александър Гайдарски - Любомир Костадинов, Радослав Петров и Владимир Митов, освен за удара с пепелника не успяха да си спомнят какво точно са си казали подсъдимите и какво се е случило на 23 юни.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Рокади в ДПС
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Международен технически панаир 2024
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: