Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Уволниха скандален диджей от клуб "Европа", искал секс от момченца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 31.12.2010Коментари (0)224
Скандалноизвестният бивш възпитаник на Дома за деца, лишени от родителски грижи в Благоевград - Борислав Горицов, който в последните години се опитва да прави кариера на диджей под името Моранди, е изгонен от последното си работното място - клуб "Европа", заради отправяни от него предложения към непълнолетни момченца. Това беше официално оповестено на страницата на заведението в социалната мрежа Фейсбук, пред "Струма" от управата потвърдиха случилото се.

При постъпването си на работа в клуб "Европа" Горицов сам предложил да освободи управителите от ангажименти към детските дискотеки и той да поеме организацията им. Така диджей Моранди се захванал с партитата за непълнолетни, които се провеждат от 19:00 до 22:00 часа. Поканите към нищо неподозиращите дечица Горицов пращал най-често чрез Фейсбук с думите: "Хайде, милички мои. Тази вечер ви очаква атрактивен детски купон в клуб "Европа" с мен, диджей Моранди!". След броени дни обаче управата на заведението разбрала, че Горицов минал границите с малолетните и започнал да им отправя сексуални предложения. За това се оплакали самите малчугани. Последвало незабавно уволнение на диджей Моранди, като по думите на управителя за случилото се е уведомена и прокуратурата.

Държим на сигурността на нашите клиенти. Хубавото е, че разбрахме навреме и не се стигна дотам да се намесват родителите на децата, аргументираха се от клуб "Европа".

Видимо разгневен от уволнението си, Боби Горицов публикувал в профила си във Фейсбук: "Мили приятели и малки фенове на диджей Моранди, съжалявам, че така се получават нещата в този град, но разберете, че такива гнусни шефове в заведения имаме в нашия красив Благоевград. Моля Ви за истинско търпение и разбиране!".

Репортерско проучване на "Струма" показа, че в момента диджей Моранди се подвизава в Саунд бара в Благоевград, който се намира в подлеза под Американския университет. Там Боби Горицов също организира партита, като обещава на посетителите много изненади, а диджей Дядо Коледа да изпълнява техните желания напълно безплатно.

Преди да постъпи на работа в "Европа", пък ексчедото на Дома за деца забавляваше гостите на скандалния фолкклуб "Харем", в който се организираха секспартита на живо срещу определена сума пари. Както "Струма" писа, там собствениците на клуба имаха амбициите да организират и гей партита, но идеята им пропадна, след като секспрактиките им бяха разкрити и се намеси прокуратурата.

Докато пребиваваше в Дома за деца, лишени от родителски грижи в Благоевград, Борислав Горицов неведнъж е изправял на нокти възпитателите в социалното заведение с постъпките си. После той живя дълги години на гърба на благоевградчани, бутайки в очите им факта, че е сирак. Имаше и регистрирана фондация, чрез която събираше средства за възпитаниците на дома, но многократно бе уличаван от тях, че всъщност парите до сираците не са стигнали. Така не след дълго спонсорите се оттеглиха от фондацията и тя спря да функционира. През 2005 г. пък Горицов се засели неправомерно в стая в общежитието на държавната администрация /бившето СМК/, без да плаща наем, а не след дълго поиска от президента Георги Първанов да му опрости задълженията, които тогава възлизаха на 1277 лв.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: