Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Ясни са претендентите за "Жена на годината на Благоевград 2013"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:51 / 18.03.2013Коментари (0)257
©
Вече са ясни имената на дамите, които ще се съревновават за титлата "Жена на годината на Благоевград 2013". Претендентите бяха съобщени на пресконференция в община Благоевград. В нея участие взеха председателят на Общински съвет-Благоевград Даниела Савеклиева, директорът на дирекция "Хуманитарни дейности" в община Благоевград Христина Шопова и председателят на Женско благотворително дружество "Македония" Светлана Йорданова.

Те анонсираха, че предстоящата единадесета поред церемония по награждаването на "Жена на годината на Благоевград" ще се запомни с редица оригинални инициативи и новаторски подход. За пръв път през тази година ще бъде отбелязан и Деня на благоевградчанката, който ще съвпадне с церемонията по награждаването в рамките на конкурса- 25 март. Денят, който бе избран за празник на жените в Благоевград с решение на Общински съвет, ще бъде изпълнен с множество тематични кампании и мероприятия.

За да засвидетелства уважение и признателност, лично кметът Атанас Камбитов ще отличи 100 от най-активните благоевградски дами, като им връчи почетни грамоти.
В изявлението си председателят на Женското дружество сподели, че за тазгодишното издание на конкурса са били номинирани над 62 жени от Благоевград, като след селекция в надпреварата са били допуснати 10 дами от областния център в Пиринско. Сред тях са Антоанета Гулева, Анелия Параскова, Вергиния Кулева, Кети Тренчева, Магдалена Рахова, Мариета Димитрова, Мариела Кючукова, Оксана Данаилова, Светлана Борисова и Теменужка Павлова.

"Процедурата по номиниране в единадесето издание на традиционния конкурс "Жена на годината на Благоевград" започна на 1 март и всеки гражданин на Благоевград имаше възможност да предложи кандидатура, като обоснове избора си и посочи причините за своята номинация. Предложенията се събираха както по телефона, така и на електронната поща на Женското благотворително дружество "Македония", каза на пресконференцията Светлана Йорданова.

Церемонията по награждаване на спечелилата конкурса ще се проведе на 25 март, в зала "22 септември" . На нея носителката на титлата за 2012 година д-р Теменужка Любенова ще предаде отличието на новата "Жена на годината на Благоевград".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: