Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Жегата побърка учител по физическо, той стреля с пистолет по зет си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 19.08.2010Коментари (0)169
© Blagoevgrad24.bg
3 денонощия в ареста ще лежи учителят по физическо възпитание в Професионалната гимназия по електроника и електротехника в Благоевград Владимир Павлов, който стреля два пъти по съпруга на първата си братовчедка Нели Спасова - Тихан, постанови вчера районен съдия Владимир Пензов.

Преподавателят по физическо Вл. Павлов бе изправен вчера на подсъдимата скамейка за това, че на 17 август около 22.30 часа на ул. "Сан Стефано" 11 в Благоевград стрелял с газовия си пистолет по роднини след спор с чичо му заради пари за извършен от него ремонт на покрива. Минути след като Владимир и Христо Павлови се скарали на стълбището, възмутена от вдигнатия шум на входната врата, излязла Нели Спасова, първа братовчедка на педагога. С думите: "Каква си ти, ма, и ти ми дължиш пари", Владимир хванал за шията Нели. На помощ се притекъл Тихан Спасов, който разтървал скандалджиите. Вместо да се прибере вкъщи, учителят по физическо извадил газовия си пистолет и стрелял в лицето на Тихан, който е съпруг на Нели.

Изправеният на подсъдимата скамейка педагог Вл. Павлов заяви: Пия лекарства за страхова невроза. През лятото сътоянието ми се изостря. Не мога да стоя в тесни пространства, защото се задушавам. Опитах да се защитя. Съжалявам, че така се случи. Живея на първия етаж при баща си, който е половин инвалид. Искам да продам имота си на третия етаж. Срещнах чичо Христо и му обясних за намеренията си. Той ми дължи пари, защото съм направил много подобрения по покрива и общите помещения на къщата. Излезе братовчедка ми и започна да крещи. Казах й, че говоря с баща й, да не се намесва. Тя беше 12 стълби под мен, кълна се в децата си, че не съм я докосвал. Хвърлиха ми кошче за боклук, аз взех пистолета и стрелях само веднъж. Случи се нещо голямо, което ще влоши отношенията ни за години напред.

Различна беше версията, която разказа пострадалият от скандала с Вл. Павлов Тихан пред съда: Бяхме полегнали. Чух гласове. Съпругата ми Нели бе на стълбището. Когато излязох, видях как Владимир я стиска за шията. Блъснах го и метнах детска играчка по него. Той влезе в апартаметна си, взе газовия си пистолет и стреля в лицето ми два пъти. Повали ме на земята в безпомощно състояние. Ритна ме в слабините. Години наред Владимир ни тормози късно вечер. До 22 часа е тих, а после си измисля ремонти, за да вдига шум, или се кара с някого.

Версията на Тихан бе потвърдена от съпругата му Нели, която, след като чу решението на съда, в отчаяние промълви: Тук скоро ще има убийство.

Според свидетелството за съдимост Вл. Павлов е осъждан два пъти. За шофиране след употреба на алкохол, за което провинение е наказан с пробация, и за спукването на гумите на три автомобила пред кащата си, за което съдът му е наложил глоба.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Рокади в ДПС
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Международен технически панаир 2024
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: