Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
45-годишен бори ерекция, продължила 27 дни
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:02 / 01.06.2010Коментари (0)218
©
45-годишен мъж от Доминиканската Република едва не загуби мъжеството си, след като получи ерекция, продължила 27 дни, съобщава „Дейли Мирър".

Луис Родригез еректира към края на април. Когато потърсил помощ в болницата в Сантиаго, той обяснил, че се възбудил от топла напитка с мед, алое вера, канела и чесън, която изпил, за да лекува настинката си.

Урологът Милтън Алварес Роса обаче смята, че състоянието на пациента се дължи на честата му злоупотреба с кокаин.

Лекарите обяснили на нещастния мъж, че може да се наложи да ампутират пениса му или да прекъснат нервните връзки в него, за да спасят живота му. Естествено, Луис Родригез не бил въодушевен от подобно лечение, затова избягал от болницата.

След като страданието му продължило, все пак се върнал и се подложил на лечението на доктор Роса, за чийто методи обаче „Дейли Мирър" не съобщава.

Състоянието на постоянна ерекция, при която пенисът не може да се върне в нормално състояние, се нарича приапизъм и е много болезнено и често опасно за здравето. То не е причинено от психическа или физическа стимулация.

Тъй като нахлулата в органа кръв не се отдръпва, едно от потенциалните усложнения е съсирване на кръвта. Това може да доведе до повреждане на кръвоносните съдове. В последствие може да се понижи еректилната способност, а дори може да се стигне и до импотентност.

В особено тежки случаи може да се стигне до некроза - локална смърт на група клетки, тъкани или органи. Некрозата пък може да доведе до гангрена, особено при органи, които имат пряк контакт с околната среда. При гангрена обикновено се налага ампутация на засегнатото място, защото иначе пациентът може да умре.

Точно такъв бил случаят на доминиканеца Луис Родригез. Слава богу, лечението, което провели уролозите в Сантиаго, се оказало ефективно. Близо едномесечната ерекция спаднала за няколко дни и мъжкото достойнство на пациента било спасено.

Възможно е обаче той да има подобни проблеми и в бъдеще, ако не спре да употребява кокаин. Тогава по всяка вероятност усложненията ще бъдат необратими.

Затова урологът Милтън Алварес Роса поставил на Луис, сериозно или на шега, следния ултиматум: Спри да се друсаш, или следващият път ще ти отрежа члена!

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: