Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог: Парите и любовта са едно – управлява ги планетата Венера
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:46 / 28.08.2023Коментари (1)394
© Икономика
Две чудеса на света винаги изпълват душата с удивление – това е звездното небе над мен и нравственият закон в мен. Тази мисъл на немския философ Имануел Кант остава за Жорка Недева паметна за цял живот, след като още в седми клас я прочита в учебника по философия. Звезди, Венера, Млечния път… тези и други думи, свързани с астрологията, започват да ѝ правят впечатление от малка. Тя усеща, че с тях е свързано нейното житейско предопределение.

Някога баба ѝ отваряла Библията на случаен принцип и обяснявала, че има предначертани неща, че всичко е написано горе на Небето. После от учителя си по астрология научила: "Твоят хороскоп е твоят договор с Бога, когато се раждаш“.

Жорка Недева завършила "Счетоводство и контрол“, след като родителите ѝ не я подкрепили в желанието да учи психология. Започнала да упражнява професията, като поела счетоводството на своя съпруг. Работела с голямо нежелание, но и с голяма любов, тъй като му помагала в бизнеса. След известно време той сам я подтикнал да последва пътя на сърцето си. Учила астрология, завършила психология, насочила се към синастрията – изкуството на астрологията за взаимоотношенията между хората, между братя и сестри, родители и деца, съпрузи. Приела като своя мисия да помага за по-малко разводи и за повече семейства, които не живеят в лъжа, тъй като това се превръща в модел за поведения на поколенията нататък. Заела се и с медицинска астрология, след като при нея започнали да идват много хора със сгрешени диагнози.

За себе си Жорка Недева казва, че не е типичният астролог. До нея се стига по неведомите пътища. По тях стигнахме и ние, за да чуем нейния разказ, нейните предупреждения и възторзи:

Когато бях малка, много обичах да гледам звездите, идех ли в Странджа при моята баба в с. Кости. Правех си сценарии и разказвах истории. Наблюдавах хората и усещах настроенията им, мъката и болката им, предусещах болестите им.

Обичам цветния живот и затова нося цветни дрехи, а асторолгията е инструментът

чрез който помагам и хората да имат по-цветен живот. Подкрепям онези, които не желаят да потънат, и разпалвам вътрешния им огън да станат по-добрата версия на себе си. На всички казвам: Животът е прекрасен и щом си се родил на тази Земя, изживей дните си с достойнство, казва Недева пред списание "Икономика".

За мен няма невъзможни неща, но за всяко нещо си има време. Има трудности, които човекът трябва да преодолее, това е неговият Договор с Бога. Преди да бъдеш заченат, Създателят ти е казал какво предстои и ти си го приел, ето защо не бива да хленчиш при всяко препятствие. Хората идват на Земята, за да научат определени уроци. Господ не изпълнява поръчки току-така, действието е лична отговорност на всеки. Вървете с малки крачки напред, но вървете. Не се примирявайте с положението, което не ви удовлетворява.

Когато има проблем в семейството и то е пред разпад, не бива да се бърза с крайните решения. Всеки има силни и слаби страни, насърчавайте партньора си да развива своите силни страни. В Ретроградната Венера от 25 юли до 5 септември ще излязат лъжи в някои семейства и те ще рухнат. Семейството се сплотява, когато споделяте и общувате помежду си, затова най-важно е да се работи върху спойката и ценностната система.

Парите и любовта

са едно – управлява ги планетата Венера. При парите има получаване и отдаване, при любовта работи същият механизъм. Както има конкуренция в любовта, така има конкуренция при парите. Засега Венера е наклонила везните повече към парите, но иде ден, когато любовта ще възтържествува. Венера е господар на везните, накъде те ще се наклонят, зависи от нравствените ценности на всеки. Новите поколения след 2025 г. ще са по-любвеобилни. Те, както и сегашните най-млади, няма да се обръщат в такава степен към материалното. Върху плещите на поколението, родено през 90-те години, ще се стовари тежестта на този труден преход, който досега така и не се осъществи по желания от нас начин. Скоро ще приключим с всичко старо и животът ще мине към нов етап на свят без ограничения, но свят на контрол.

Сега светът се разделя на два лагера – едните ще следват потока на парите, а другата част от хората ще се научат да се спасяват духовно. Старото, консервативното все още няма да се пречупи. Но планетата Плутон, която влиза във Водолей, в края на 2024 г. започва да дава аспекти на промени, някои от тях са "Свобода, равенство, братство“, но хората не бива да превръщат това в свободия. Европа върви по неправилен път на развитие. Ножицата между богати и бедни ще продължи да се разтваря, средната класа изчезва. България е поела курс към "Нека да стане най-тъмно и най-мрачно, за да се оправи светът“.  Живеем във време на бързи промени, които не са най-доброто, което може да се случи на човечеството.

Един от съветите ми е: Не съдете другите. Всеки, който се е родил на тази Земя, накрая си плаща сметката. На всички казвам да дава една десета лепта

към Бога. Това не означава само да се строят храмове и да се купуват икони, а да се види кой в обществото има най-голяма нужда и той да бъде подкрепен. Има различни начини за съпричастност към по-слабите. В комплексите по морето и в планините може да се дава възможност на хора в материално затруднение да летуват извън силния сезон. Има деца сираци, които до своето пълнолетие не са виждали морето.

Вместо да купуват поредния апартамент с инвестиционна цел, по-добре хората да пътуват. Аз извървях

Пътя Камино

Този Път ме извика една вечер в съня ми. Приех предизвикателството да остана насаме със себе си и по нов начин да науча нови уроци. Исках сама да го извървя, но се събрахме седем дами. Някои бяха взели доста неща от всекидневието си, с които са свикнали, и на третия ден започнаха да се освобождават от ненужното. Още като се качвахме във влака, моята раница падна и очилата ми се счупиха. След това се счупи и телефонът ми. Това бяха добри знаци…

До края на годината в икономически план ситуацията ще е тежка. Време е да прозрем, че България трябва да даде нов път за развитие на своето селско стопанство. Повече не бива да се строят хотели мастодонти, а да се заложи на еко- и балнеотуризъм с минерална вода. След 2025 г. светът и бизнесът силно ще се променят. Дигитализацията е неизбежна, навлизаме във все по-технологично време.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много хубав и полезен материал. Смятам, че г-жа Недева има право и е добре, че е последвала интуицията си, това, което я влече най-силно.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: