ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Едно много нестандартно, но вкусно решение за Нукулденската ви трапеза | ||||||
| ||||||
Съставки за рибни такос Риба: Използваме тилапия в тази рецепта, но всяка бяла риба става за рибни такос. Можете също така да използвате треска, камбала, махи махи или скобар. Подправка за риба: Рибата получава своя пикантен вкус от подправено брашно, направено с универсално брашно, подправка за тако , сол и черен пипер. Масло от рапица: Препоръчвам да използвате масло от рапица (едно от най-добрите масла за пържене ). Има висока точка на дим и неутрален вкус. При по-висока температура ще придаде на външността на рибата хубава хрупкава коричка, като същевременно ще запази вътрешността на рибата маслена и влажна. Царевични тортили: Царевичните тортили са традиционният избор за рибни такос, но можете лесно да ги замените с брашнени тортили . За едно наистина специално изживяване, направете царевични тортили от нулата (те са много по-лесни за правене, отколкото си мислите!). Слама за рибни такос: Обличаме сместа от зелева салата с кремообразен, остър дресинг, направен от майонеза, заквасена сметана, сок от лайм, мед, сол и черен пипер. Първо направете сламата; има по-добър вкус, ако има поне 30 минути, за да се смесят вкусовете му, пише tasteofhome.com. Плънки за рибно тако: Завършете тази рецепта за тако с риба, като добавите любимите си топинги за тако , като нарязано авокадо, резенчета лайм, заквасена сметана, салса, нарязани на кубчета домати, кориандър, натрошено сирене Cotija, тънко нарязани репички, нарязани халапеньо и нарязан на кубчета червен лук. В голяма купа разбийте заедно майонезата, заквасената сметана, сока от лайм, меда, солта и черния пипер, докато се комбинират. Разбъркайте сместа за зелева салата. Покрийте и охладете сламата за поне 30 минути. Стъпка 2: Гответе рибата В плитка чиния смесете брашното, подправката за тако, сол и черен пипер. Добавете рибата и я намажете леко от всяка страна. Загрейте голям тиган на средно висока температура. Отърсете излишното покритие и поставете рибата в тигана. Гответе, докато рибата леко покафенее, две до три минути на страна. След като се свари, нарежете рибата на хапки. Съвет на редактора: Внимавайте да не препълните тигана или рибата ще се задуши, вместо да стане хрупкава по краищата. Може да се наложи да готвите рибата на партиди. Запечете царевичните тортили в сух горещ тиган, докато покафенеят леко, една до две минути от всяка страна. Напълнете всяка тортила с тилапия и отгоре я намажете със слама. Добавете незадължителни гарнитури, ако желаете. Сервирайте рибните такос веднага. |
Още по темата: | общо новини по темата: 13 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Нелеп инцидент в Благоевград
10:40 / 03.12.2024
Блокиран е пътят за благоевградското село Хърсово
16:33 / 03.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: