ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Експерти: Знаци по лицето сигнализират, че ядете прекалено много захар | ||||||
| ||||||
Захарта има лош ефект върху състоянието на кожата поради процеса на гликиране. Този процес започва, когато човек натрупа твърде много захар в тялото си. Това обикновено се случва при хора с диабет, но също и при здрави хора. По време на гликирането се образуват AGEs - напреднали продукти на гликиране. С натрупването на тези вещества, строителните материали на кожата - колаген и еластин, са сериозно увредени. Лесно можете да разберете, като погледнете лицето на даден човек, дали яде твърде много захар. Това се проявява чрез симптоми като образуване на бръчки, грапавост, сухота на кожата, загуба на еластичност. Също така могат да се появат и възрастови петна по кожата. |
Още по темата: | общо новини по темата: 5833 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/973 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Зейн Малик сложи диамантена верижка в памет на Лиъм Пейн
22:57 / 26.11.2024
Това растение е изключително полезно за простатата
22:38 / 27.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: