Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Елизабет Кравец след отнемането на титлата: Предполагам, че ще се стигне до съда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:36 / 05.06.2024Коментари (0)977
©
"Преди да разбера новината преди два дни от жълтите медии, имах едно писмо, но със сигурност нямаше такива заплахи. Ние не сме си говорили с Гаел, не знам от колко месеца и не знам какво вече трябва да кажа и дали трябва да го потърся този човек. Аз съм си свършила всичко и каквото трябва, съм го направила. По принцип, по договор, ако говорим вече официално, няма такова нещо за отнемане на титла", отва сподели Елизабет Кравец в предаването "Преди обед" по bTV.

Изказването ѝ е във връзка със скандала, който гръмна, че организаторът на конкурса "Мис България" ѝ е отнел титлата. Това беше направено със заявление на официалната фейсбук страница от Гаел Бонел Санчес.

По думите на Елизабет "Единственото нещо са финансови санкции, но няма отнемане на титла. Не знам и дали го има някъде в международни конкурси. Интересите на Гаел са повече бизнес и финансови, и както имаме доста разногласия в това нещо, ще се наложи може би, ако и той пожелае, да се срещнем в съда. Аз съм си наистина чиста пред себе си, пред съвестта си и пред хората, които са ме избрали, и не смятам, че заслужавам цялото това от негова страна. Той не искаше да комуникирам с никакви хора и хората като се свържат с мен, аз трябваше да ги препращам към него. Аз ги препращах, те чакаха, чакаха известно време и накрая пак се обръщаха към мен".

"Надявам се, ако има финансови проблеми, да има начин да ги изясним. Но по-рано нямахме никаква комуникация, нито аз с него, нито той с мен, и просто имаше голямо недоразбирателство. Аз си действам по моите неща. Имам приятел, той не е чичко паричко, както другите си мислят. 

На моите години е, работим си заедно, просто аз съм една жена, която в момента изгражда своето бъдеще. Аз съм направила и всичко, за да съм пример за моето поколение. Дали съм чела договора за конкурса, преди да го подпиша? Подписах го два дни преди "Мис България", когато се подготвяхме с другите момичета в Банско. 

Честно казано, аз не очаквах да спечеля и просто ние с мама подписахме договора, дадохме го и забравих за него. А сега трябва да се боря с последствията от това нещо. Предполагам, че ще се стигне до съда и ще се доказва кой е прав и кой е виновен", защити се още миската.

Още по темата: общо новини по темата: 5890
27.06.2024 »
26.06.2024 »
24.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
22.06.2024 »
предишна страница [ 1/982 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Лято 2024
Бюджет 2024
50-ото Народно събрание
Местни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: