Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Годината на заека вещае богатство и скандали
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:40 / 26.01.2011Коментари (0)247
2011 е Годината на Металния заек. Тя започва на 3 февруари и свършва на 22 януари 2012 г.

Китайците наричат всяка година на едно от 12 животни и й приписват някой от петте елемента - вода, дърво, огън, земя или метал. Последната година на Металния заек е била от 6 февруари 1951 до 26 януари 1952 г. Цветът на метала в китайския хороскоп е свързан с бяло, жълто или златно. Затова 2011-а може да се нарече година на Белия заек, на Жълтия заек или на Златния заек.

След доста трудната Година на тигъра се задава изтънчен период с благи обноски и чувствителност. Заекът ще помогне да си поемем дъх, но благословиите му са смесени. Човек трябва да умее добре да общува и да преговаря, за да се справи с предизвикателствата. Заложете на интуицията. Но не бъдете нетърпеливи и прибързани - без концентрация ще се провалите. Следващите 12 месеца облагодетелстват търговията и комуникациите, по-лесното движение на парите и бизнеса.

Заекът е енергичен, активен, бдителен, непредсказуем, понякога страхлив, но най-вече свръхчувствителен. Такава ще е и неговата година - променлива.

"Небесният ствол" е металът - или златото. Макар че това е несъмнен знак за идващо богатство, земният елемент в началото на годината е в противоречие и носи непостоянство. С други думи, трудно начало, но много добра втора половина на годината. Купувайте в деня на лятното слънцестоене и ще успеете, казват китайските астролози.

Според майстора по фън шуй Кени Ху се задават много възходи и падения. Докато миналата година преобладаваха възходящи тенденции в много аспекти на живота, тази ще бъде белязана с колебания, особено през второто полугодие. И двата хороскопа на 2011-а, които е изготвил Кени Ху - рожденият и Летящи звезди, показват агресия, конфликти и скандали и ще се увеличи престъпността, особено сексуалната.

Въпреки това ни чака и година на консолидация, в която хората ще обединят усилията си и компании ще се слеят. За да укрепим положението си, трябва да работим с другите.

Според Кени Ху зеленият цвят ще е много подходящ тази година, тъй като представлява дървото - елемента на богатството.

Други китайски астролози изтъкват, че емоциите ще са движещата сила. Те предричат също, че фондовият пазар ще върви нагоре със заешки подскоци. Според годишния фън шуй индекс на азиатско-тихоокеанските пазари движението ще е на зиг-заг.

"Заекът е много предпазливо животно. Всеки път, щом подскочи, се оглежда и проверява наоколо дали е безопасно, преди да премине", казва анализаторът Филип Чоу, фън шуй майстор. От хиляди години китайците използват тази система. Чоу прогнозира, че пазарът ще върви напред, но ще се забавя да си поема дъх, да огледа какво става и после да продължи нагоре.

Металът и водата са свързани със заека тази година. Затова сферите, в които е благоприятно да се инвестира, са металургия, авиокомпании, финансови групи, морски флот. Секторите, свързани с елемента земя, като строителство и имоти, няма да се представят много добре.

Известният консултант по фън шуй Реймънд Ло смята, че годината няма да бъде добра за шефа на "Епъл" Стив Джобс, който излезе в нов отпуск по болест преди дни. Неговият елемент е огън и за възстановяването му от трансплантация на черен дроб помагаше Годината на тигъра. С отминаването й здравето му се влошава.

За сметка на това основателят на фейсбук Марк Зукърбърг ще натрупа още по-голямо богатство. Той е роден под "двойна академична звезда", което му дава много интелектуален късмет, а 2011 г. му носи търговски успех.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: