Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как стартира юни за представителите на различните зодии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:18 / 03.06.2024Коментари (0)1059
©
Началото на юни ни носи много предизвикателства, но и новолуние в знака на зодия Близнаци. Повече за вашата зодия вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева за "Аз жената".

Овен

Фактът, че получавате желаните резултати без сериозни усилия не бива да ви демотивира. Напротив, заемете се осъзнато със сложните задачи, които към момента са засилвали вътрешните ви страхове.

Телец

Отговорностите ви ще са повече от обичайните и повече, отколкото сте предполагали. Ще се наложи да се заемете с тях, независимо от желанието ви, така че е за предпочитане да не се противопоставяте. Ако се появят някакви проблеми, то те ще са свързани с документи.

Близнаци

Навлизането на Меркурий в знака ви видимо ще подобри вербалните и адаптивните умения. С един замах ще решите проблемите, с които буквално сте се борили в началото на миналия месец. Няма да се случи много бързо, но ще е някак между другото.

Рак

Периодът ще започне с леки недоразумения, които, за щастие, ще завършат без особени сътресения. Финансовите постъпления ще са редовни, но в различни обеми. Заделяйте резерви от по-големите суми.

Лъв

Успешни ще са проектите, разработвани съвместно със задграничните колеги. Приходите ви ще са в рамките на нормалното. Няма да можете да си позволите жестове на разточителност, но за ежедневните нужди ще ви стигнат.

Дева

Водещата мъдрост в предстоящия период трябва да е: "който е копал лозето, той ще яде гроздето". По друг начин казано, ще се наложи да свършите доста работа и то в различни направления, но няма да е напразно. Насочете усилията си към екипните занимания.

Везни

Преди да обявите работата си за готова, проверявайте я старателно. Правете същото, ако се налага в своята дейност да ползвате резултати от труда на колеги. Както вашите, така и техните грешки може да създадат сериозни неприятности.

Скорпион

Ориентирайте се приоритетно към познати и рутинни задачи. Прилагайте познати методи на работа и ако нищо не ви принуждава, не експериментирайте. Избягвайте неоправданите рискове. Резултатите от тях може да не са катастрофални, но самите вие ще се почувствате изтощени от напрежението.

Още по темата: общо новини по темата: 605
01.07.2024 »
28.06.2024 »
28.06.2024 »
27.06.2024 »
27.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ЕВРО 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Матури 2024 г.
Лято 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: