Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво очава всяка една от зодиите през тази есен
©
Искаме или не, есента е тук и хладното време е доказателство за това. И все пак, есенният сезон крие вълшебства, не по-малко от тези през лятото. Отново ще има емоции и ярки преживявания за всяка една зодия. Вижте какво ви очаква според есенния ни хороскоп.

Овен

Усещането за независимост, което е вродено за вас, скъпи Овни, ще ви води и през есенния период. Когато се чувствате свободни и неограничени, вие успявате да покажете своя потенциал. Но това, което ще ви направи особено успешни през есента е да имате екип, с който да работите. Дали това ще е професионално или лично, няма значение.

Имате нужда от доверен човек, на когото да делегирате част от задълженията си, колкото и да не ви се иска. Това е формулата, която ще направи есенния сезон за вас много ефективен и ще пожънете добри резултати.

Телец

Скъпи Телци, есента ще се окаже предизвикателство за вас. Жонглирате с много проекти наведнъж. Задачите валят отвсякъде, а вие не умеете да отказвате. Приемате, че можете да свършите всичко, но това не е така. Физически и психически умората може да ви завладее изведнъж и ще се чудите откъде ви е дошло.

Опитайте се да разпределяте равномерно проектите, било то професионални или лични. Не пренебрегвайте и близките си, защото ще имат нужда от вашето внимание. За да ви е по-лесно, правете си списък с всекидневните задачи и действайте по приоритет, без излишно натоварване.

Близнаци

През есента ще усетите прилив на енергия и ентусиазъм за нови проекти и изживявания. Ще се чувствате в кондиция и ще имате желание за повече забавления извън работно време. Кажете "Да“ на нови срещи и запознанства, използвайте прилива на енергия, за да разнообразите ежедневието си и да се разтоварите от професионалните ангажименти.

Ще имате време и възможности за флиртове, закачки и любовни емоции.

Рак

През следващите седмици можете да очаквате промени, драги Раци. Особено в личен план – семейство, дом, ремонти и обновление.

Не е изключено да имате и някои не толкова приятни емоции, свързани с близки роднини, така че бъдете готови за сериозни разговори. Ако не се случат, още по-добре, но вие бъдете нащрек.

Лъв

През есенния период ще сте доста натоварени, Лъвове. Календарът ви ще е препълнен от задачи, ангажименти и събития, които имат нужда от вашето присъствие. С три думи – няма да скучаете!

В интимен план са възможни интересни срещи, особено за тези, които търсят партньор. Не е изключено да се появи някой, който ще ви заинтригува дотолкова, че да пожелаете сериозна връзка много скоро.

Дева

В седмиците, които предстоят ще имат силно влияние върху вас планетите, които се асоциират с пари и ресурси. Това означава, че ще имате възможност да увеличите приходите си и да оптимизирате разходите си.

Всичко ще е във вашите ръце и уменията ви да менажирате бюджета си. Успеете ли да се справите с тази задача, очакват ви много приятни изживявания и възможности за свежи покупки.

Везни

Есента е периодът на вашия рожден ден и е съвсем естествено да чувствате различни емоции. Ще имате време да си направите равносметка как премина годината и как да започнете новата си лична година.

Най-вероятно ще започнете нов проект или нова връзка, защото енергията през следващите седмици ще ви води именно в тази посока – ново начало. Приемете промяната и ѝ се насладете, каквото и да ви донесе.

Скорпион

Следващите седмици може и да не са от най-леките за вас, мили Скорпиони. Възможни са предизвикателства и препятствия, които обаче не бива да ви обезкуражават, а да ви мобилизират.

Важно е да се обичате, да не забравяте, че най-важното сте вие и вашите нужди, а след това тези на всички останали около вас. Ако си го напомняте често, ще минете през всяка трудност успешно.

Стрелец

Есента ще е вашият период да заблестите, Стрелци! Ще се носите на крилете на вълнуващите емоции и ще имате усещането, че сте номер 1.

Можете да усетите желание за нови неща, да започнете ново начинание или пък хоби, да отделите време за доброволчество. Ще ви се иска думата ви да се чува и то с добри дела и намерения. Позитивните емоции ще ви следват навсякъде.

Козирог

Много работа, много ангажименти и много нови планове за бъдещи проекти, това ще е водещото през есента за вас, Козирози. До коледните почивни дни няма да имате никакво време за забавления, защото ще сте концентрирани върху работни задачи, а близките също няма да ви дават много възможности за отдих и ще ви намират достатъчно неща за правене.

Но целият този труд ще ви се отплати, бъдете сигурни.

Водолей

Работихте много през тази година, скъпи Водолеи, и есента ще бъде период, в който да пожънете малко добри резултати.

През следващите седмици са възможни промени и обрати, които ще обновят живота ви, но с позитивен знак. Може да е в професионален план, може да е в личен, но промяната е неизбежна и тя само ще ви мотивира за покоряване на нови върхове.

Риби

Есента няма да е период за промени и динамични процеси, скъпи Риби. Следващите месеци ще забавите темпото, ще имате време да си направите важни равносметки на свършеното дотук и да обмислите какви да са стъпките в бъдеще.

Не е нужно да бързате, дайте си време и огледайте ситуацията до този момент. Направете си план, елиминирайте излишното и освободете място за новите неща в живота ви, които скоро ще дойдат, пише "Аз жената".

Още по темата: общо новини по темата: 673
21.09.2024 »
20.09.2024 »
19.09.2024 »
18.09.2024 »
17.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: