Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кевин Костнър след тежкия си развод: Животът ме захапа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:25 / 18.06.2024Коментари (0)975
©
Кевин Костнър разказа за бурния си развод от Кристин Баумгартнер в интервю за The View в понеделник, засягайки личните борби, с които се е сблъскал през последната година.

69-годишният холивудски актьор, който се раздели със съпругата си от 19 години през май 2023 г., сподели как се справя с тези "трудни времена“ и призна, че се чувства "наранен“ от предизвикателствата на живота.

Обсъждайки ролята си на "самотен баща“ на трите деца тийнейджъри, които има с Кристин, на 50 години, Кевин ги описа като "наистина добри деца“. 

Носителят на "Оскар“ размишлява също върху уроците от живота, на които филмите могат да ни научат.

"Не искам да връщам това към филмите, но ще го направя за секунда“, започна Кевин. "Колкото и да са фалшиви и колкото и вълнуващи и смешни да са, във филмите има много житейски уроци. Защото знаем кои са лошите, виждаме го, знаем кои са смешниците и знаем какво е да си благороден, дори и в поражение. И така, когато отидеш на кино, можеш да видиш кой искаш да бъдеш."

Той продължи: "Животът ме захапа оттук-оттам и трябва да гледам на себе си като на филм. Знам, че съм просто човек, но кой ще бъда? Едно от нещата, от които може би се нуждая, е да не мисля за себе си твърде много. Тези трудни времена бяха по-скоро момент за мен да погледна отвъд и да се уверя, че хората около мен са добре."

"Защото знам, че съм наранен, знам къде се намирам. Имах истински късмет в живота си. Това не означава, че не съм бил наранен."

Трите най-малки деца на Кевин, Кайдън Уайът, на 17, Хейс Логан, на 15, и Грейс Ейвъри, на 14, са от бившата му съпруга Кристин. По време на шоуто ко-водещият Съни Хостин беше нетърпелив да научи  от актьора какво означава да отглеждаш трима тийнейджъри едновременно.

"Аз съм самотен баща... не си го представях така, но това е мястото, където се намирам. Обичам да си играя с тях от малки, а сега ги гледам как ми говорят за нещата... Моят живот не е по-различен. Те имат своите възходи и падения, но те са наистина добри деца и се чувствам късметлия."

 Звездата има три по-големи деца - Ани, на 40, Лили, на 37 и Джо, на 36 - от бившата си съпруга Синди Силва, както и син Лиъм, на  26, от бившата си партньорка Бриджит Руни.

В скорошно интервю за GQ, Кевин разкри повече за раздялата си с Кристин, претегляйки сериозността на ситуацията и това как управлява професионалния и личния си живот след разпадането на семейството.

"Толкова много. Много сериозни неща", каза той. "И тези неща са много важни. Трябва да се справя с тях."

През септември 2023 г. Кевин постигна победа в бракоразводната си битка, когато съдия намали издръжката на Кристин до 63 000 долара на месец, по-малко от половината от 129 000 долара, които тя получаваше, и значително по-малко от 161 000 долара, които искаше. След присъдата Кевин отбеляза: "Няма победители в тази тежка битка“.

"Когато имаш толкова дълъг живот с някого, няма победител“, каза актьорът пред Fox News Digital. "Това е голямото, лудо нещо, наречено живот, то се разплита толкова бързо. В един момент се чувстваш сякаш си на върха на света, а след това осъзнаваш колко си уязвим", пише Edna.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 280
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Лято 2024
Бюджет 2024
50-ото Народно събрание
Местни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: