ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Класическа гръцка рецепта за грис халва, която ще ви остави очаровани | ||||||
| ||||||
Необходими продукти за грис халва по гръцка рецепта: 1 ч.ч. грис 3/4 к.ч. олио 1 и 1/2 ч.ч. захар 3 ч.ч. вода 1 ч.л. канела канела - за поръсване Начин на приготвяне: Загряваме олиото в тенджера и прибавяме гриса, като го бъркаме, да не загори. В друг съд сме приготвили водата и захарта, за да може да ги изсипем към гриса, който сме запържили леко до покафеняване. Добавяме и канелата и продължаваме да бъркаме. Бърка се непрекъснато, докато грисът не се сгъсти. Когато това стане, го дръпваме от огъня и захлупваме тенджерата с капак. Грисът трябва да стои покрит с капак минимум два часа, за да стегне и да можем после да го обърнем в чиния. След като го обърнем, го поръсваме отгоре с канела и сервираме, пише Actualno.com. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: