Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Код възнесение: 11.11.2011
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:45 / 07.11.2011Коментари (0)371
Портал между световете милиони жители на земното кълбо чакат да се отвори след седмица. Истинската истерия се дължи на датата с шестте единици -11.11.2011. Навръх празника на свети Мина пространството ще се осуче от нашето трето измерение до единайсетото, твърдят контактьори. От този момент на Земята ще започне бум на паранормалните явления. Едно от тях е библейско чудо - 35 хиляди земляни, които са живели най-осъзнато (праведно), ще получат най-големия дар от Твореца - физическо възнесение. Както са в телата си живи и здрави, техните високи вибрации на духа ще им позволят да прекрачат невидим звезден портал към висшите сфери на съществуване. Редом до пазителите на вселенската хармония.

Групи от медиуми, контактьори и лечители в България, Русия, Китай, Индия и САЩ се подготвят от месеци за явлението. Твърдят, че датата е знаменателна в историята на еволюцията на човека и планетата Земя. У нас посветени хора, наричащи себе си "служители на светлината", също ще обединят сили в уречения ден и час. "Мистерии"-те научиха, че една група въпреки метеорологичните условия ще се качи на Седемте рилски езера за извършването на специален ритуал. Той ще поддържа канала между измеренията отворен максимално дълго време.

"И в момента към Земята вече са изпратени много високи енергии. Ние имаме за задача да ги интегрираме към нашата реалност в предстоящите броени дни", обясни експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Младата столичанка събира българи, осъзнати и с паранормални способности. Те ще се включат в невидимия процес от "оптичния" портал на планетата, който се намира в Рила планина.

"От гледна точка на метафизиката датата 11.11.11 е движение от разделението с Висшето Аз към обединяването с него. Или иначе казано - към изцеляване. Много болни хора ще получат втори шанс, ако техните съзнания сa узрели за плодовете на Вселената", убедена е Генкова. По думите й хората ще съберат разпръснатите си аспекти, различните индивидуалности в едно енергийно Цяло, обединено от Любов. Милиони хора ще работят на този ден, вплели съзнания, енергия и визия за една нова Земя, мирна, хармонична, изцелена", разяснява Генкова.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: