Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Маги от "Ергенът" все още седи изоставена и сама
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:04 / 13.06.2024Коментари (0)996
©
Прецакана след шоуто "Ергенът" се оказа финалистката от последния сезон Алек! Въпреки че стигна до края на риалитито, хубавицата не може да си намери гадже.

Никой не топли леглото до русокосата фурия след края на култовото риалити, разкри самата тя. Множество спекулации и медийни публикации сочеха, че смятаната за фаворит за спечелване на сърцето на последния ерген е щастливо обвързана и се радва на новата си любов, но това бе разбито на пух и прах от самата Магдалена Томова.

Иначе блондинката заяви, че тотално е изтрила Алек от съзнанието си. За нея финалът на шоуто е бил повече въпрос на накърнено его, отколкото на изгубена любов. Маги е дори благодарна на Алек за това, че постъпи по този начин, като остави участничките с видеообръщение и показа какъв човек е.

"Аз него мъж не мога да го нарека, съвсем други са ми представите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ни е направил услуга на мен и на Надежда", категорична е Томова.

Магдалена дори разкрива, че романтичните й мигове с Алек далеч не са били толкова неустоими, защото Младенов не се целувал добре.

"Дори в това не го биваше. И ако сте забелязали, през повечето време, от средата на предаването та чак до финала, винаги се целувахме със затворени уста. То се е хванало и от камерите, нямаше страстни целувки с език и прочие. Запитайте се защо?! Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира", призна Маги.

Носителката на короната за красота Мис Варна 2006 е категорична, че е била простила не особено мъжкото поведение на Александър Младенов и намесата на майка му Ксения, но след интервютата, които той дава след края на формата и каза, че на никой не е дал фалшиви надежди, вече не може да му прости.

Малко след шокиращия финал на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лева, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5890
27.06.2024 »
26.06.2024 »
24.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
22.06.2024 »
предишна страница [ 1/982 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Лято 2024
Бюджет 2024
50-ото Народно събрание
Местни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: