Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много напрегнати и драматични моменти очакват феновете на любим турски сериал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:28 / 09.06.2024Коментари (0)1109
©
Зрителите очакват с нетърпение поредния епизод на популярния турски драматичен сериал "Златно момче“, в центъра на който е любовта на Сейран (Афра Сарачоглу) и Ферит (Мерт Рамазан Демир).

Афра Сарачоглу, която виждаме в сериала "Златно момче" като красивата, умна и дръзка Сейран, започва да гради кариерата си на 13 години. Актрисата е известна на българската публика като най-малката дъщеря на легендарната Фазилет от популярния драматичен сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери". Оттогава кариерата й върви в шеметна възходяща траектория. От една страна, тя тича към снимачната площадка на "Златно момче", а от друга - към снимките на рекламни кампании.

"Все още не съм достигнала точката на насищане в моя актьорски път. Всичко се случва, когато му дойде времето. Но, разбира се, работя с известни имена, за които винаги съм си мечтала“, казва Афра.

На въпрос какво я е привлякло в ролята на Сейран тя отговаря: "Винаги съм се стремяла да избирам сценарии, които да ме вълнуват, и проекти, в които да развивам актьорската си игра. Красотата сама по себе си не означава нищо. Моята кариера се повлия повече от добрите проекти и дисциплината. Мисля, че комбинацията от всичко това води до отлични резултати. Всичко е едно цяло.“

Мерт Рамазан Демир признава, че не би заменил актьорството за нищо друго. "Докато работя, чувствам, че съществувам. Когато се опитвам да създам нещо извън себе си, се чувствам най-жив. Интересувам се от неща, които нямат нищо общо с мен, когато влизам в образа на друг човек и преживявам лично историите на своите герои“, описва работата си Мерт.

Относно образа на Ферит, който въплъщава, и какво го е привлякло да го изиграе, той посочва: "Ферит е многопластов. Той е млад мъж, който има своите страхове, но упорито ги потиска и се прави на пич.“ Докато се подготвя за роли, Мерт обича да слуша музика. "Не съм го измислил като специален метод. Когато правя това преди снимки, някак си намирам себе си. Разбира се, преди да дойда на снимачната площадка, репетирам ролята колкото е възможно повече, а концентрацията, която получавам с музиката преди записа, ме вдъхновява“, казва Мерт.

Новите епизоди на "Златно момче“ с участието на талантливите актьори обещават още интересни ситуации, които ще променят живота на Сейран и Ферит. Снимките на поредицата в Турция продължават, а за зрителите предстоят напрегнати и драматични моменти, пишат от "Труд".

Още по темата: общо новини по темата: 276
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
30.06.2024 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Местни избори 2023 г.
Лято 2024
Избор на нов български патриарх
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Европейски избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: