Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Модната въртележка: Как ще реагирате, ако неоновите цветове и големите подплънки на блузите се завърнат?
Модните тенденции през десетилетията са пълни с абсурдни моменти, които ни карат да се чудим: "Как сме носили това?". Ето някои от най-странните модни явления:

Панталоните с ниска талия (2000-те) – Това е една от най-спорните моди. Коланът им беше буквално на ръба на бедрата, което правеше седенето рисковано! Не само това, но много хора се чувстваха неудобно и странно, докато модата диктуваше този стил.

Клош панталони (70-те) – Тези панталони, които са силно прилепнали в горната част и се разширяват надолу, правят така, че краката ти да изглеждат като ракети. Обувките, които се носеха с тях, понякога бяха на супер високи платформи, което правеше тази визия наистина екстравагантна.

Големите рамене (80-те) – Раменни подплънки навсякъде! Блейзъри, рокли, дори и тениски имаха тези огромни подплънки, които правеха хората да изглеждат като роботи. Вероятно са искали да внушат сила и власт, но резултатът беше доста комичен.

Гащеризоните (90-те) – Гащеризоните с една презрамка, свободно висяща от едната страна, са странен феномен на 90-те. Макар че бяха удобни, трудно е да се каже как точно са станали толкова популярни. Бонус точки, ако носиш и карирана риза около кръста.

Неоновите цветове (80-те) – Представи си гардероб, пълен с електриково розово, жълто и зелено! Целта явно е била да ослепиш всички около себе си с тези ярки и абсурдни цветове, които те караха да се забележиш от километри.

Кринолините (XIX век) – Не можем да забравим и абсурда на по-ранните векове – кринолините са онези огромни, куполоподобни поли, които правеха невъзможно преминаването през врати или нормалното сядане. Но хей, всичко заради модата, нали?

Модата е като въртележка – рано или късно, всичко се завръща. Дори неоновите цветове и раменните подплънки намират начин да се прокраднат отново, но в някаква "модернизирана“ версия. Въпросът е дали ще сме готови пак да ги приемем с усмивка или ще се замислим, че някои неща просто трябва да останат в миналото.

Още по темата: общо новини по темата: 1632
30.09.2024 »
30.09.2024 »
30.09.2024 »
30.09.2024 »
30.09.2024 »
30.09.2024 »
предишна страница [ 1/272 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: