Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мъжът, с когото се разведе скандално, я сдобрява с баща й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:13 / 01.07.2024Коментари (0)275
Познахте ли сладкото момиченце от снимката? Днес тя е една от най-известните жени в света, носителка на Оскар и всичко около нея предизвиква огромен интерес – детството ѝ, мрачното ѝ минало, сложните отношения с баща ѝ, както и с бившия ѝ съпруг. 

Анджелина Джоли е дъщеря на двама актьори – Марчелин Бертран и Джон Войт. Те се женят през 1971 г., след което стават родители на Анджелина и брат ѝ Джеймс, но се разделят след само 5 години заедно.

Във филма от 1982 г. "В търсене на изход“ Джоли получава първата си филмова роля, рамо до рамо със своя баща. Тогава тя е само на 7 години. През 2001 г. двамата отново участват заедно в успешния приключенски филм "Лара Крофт: Томб Рейдър“, но се оказва, че отношенията им в реалния живот са обтегнати.

С времето Джон и Анджелина се отчуждават и дори спират да си говорят. По това време приключва нейният втори брак с актьора Били Боб Торнтън. Двамата са женени само 3 години.

В интервю от 2002 г. Войт изразява загриженост за Анджелина и нейното психично здраве в медиите. Нещо повече, той разкрива, че дъщеря му е показала симптоми на психично заболяване още като дете.

Освен това актрисата има проблеми със злоупотребата с наркотици, свързана с дълбоко вкоренени проблеми с депресията, които се появяват в тийнейджърските ѝ години. Още през 1998 г. пък е разпространен скандален видеоклип, в който тя се разхожда из апартамент, след като е взела хероин и кокаин.

В началото на 2000-те години Анджелина запазва мълчание относно отношенията с баща си, но по-късно намеква, че изневярата по време на брака му с майка ѝ е това, което е довело до разрив между тях.

"Баща ми имаше афера и това промени живота на майка ми“, пише Анджелина в статия за New York Times през 2020 г. "Тя все пак обичаше да бъде майка. Мечтите ѝ да бъде актриса обаче избледняха, когато на 26-годишна възраст отглеждаше две деца с известен бивш съпруг, който хвърли дългата си сянка върху живота ѝ. След като почина, намерих видео с нейна роля в кратък филм. Била е добра и пред нея е имало много възможности.“

Анджелина винаги е била много близка с майка си и когато тя умира от рак през 2007 г., е съкрушена.

"Ако някой някога ми каже, че съм такава майка, каквато майка ми беше за мен, това ще бъде страхотен комплимент“, признава актрисата.

През 2010 г., 3 години след смъртта на Марчелин, тогавашният съпруг на Анджелина Брад Пит я насърчава да се помири с баща си заради децата им. Така тя и Джон Войт започват постепенно да затоплят отношенията си и да общуват.

"С Джон се опознахме отново – вече чрез децата. Намираме нова връзка“, обяснява Анджелина.

Впоследствие Войт не крие високото си мнение за дъщеря си и нейния талант. "Тя е много силна. Такъв характер е много рядък.“

В крайна сметка Джоли избира да посвети живота си на хуманитарната работа и своите шест деца. Тя е отдадена майка и в продължение на 20 години е посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

В средата на тази година отново се появиха публикации, че Анджелина и Джон не си говорят. А според RadarOnline тя е прекъснала връзката си и със своя брат Джеймс Хевън.

Тогава източници, близки до семейството на актрисата, твърдят, че Джеймс и Джон са по-близки от всякога, докато Анджелина е донякъде изолирана. 

"Анджи имаше такъв жизнен, приключенски дух, но светлината ѝ наистина помръкна през последните няколко години“, добавят още те.

Преди няколко дни пък стана ясно, че Анджелина, която не се снима често в големи кино проекти през последните години, ще се превъплъти в ролята на оперната дива Мария Калас. 

И докато феновете се колебаят дали актрисата е най-подходящият избор за ролята, вече излязоха първите кадри от предстоящия биографичен филм на Пабло Ларейн "Мария“.

Още по темата: общо новини по темата: 299
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
Природни стихии
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Газова криза
Зверство срещу 18-годишно момиче
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: