Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нея - Анушка, Ален Делон обича най-много
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:55 / 28.08.2024Коментари (0)972
©
Роми, Мирей, Натали, Розали и още, и още. Прилича на филм на Клод Соте, но това е любовният живот на Ален Делон - бурен, необятен, безкраен. Много красавици са имали сърцето му поне за миг, но само една го пленява завинаги. Само една той никога не предава, не изоставя и не наранява, а само обсипва с обич, наричайки я "жената на моя живот", зеницата на окото му - неговата дъщеря Анушка.

Легендарният актьор, който почина на 88 г., през годините открито демонстрира, че тя му е по-скъпа и от двамата му синoве. С последната си воля Делон затвърди това, като завеща именно на Анушка половината от своето богатство, оценявано на около 150 милиона евро, докато Антъни и Ален-Фабиен трябва да си разделят по 25% от другата половина. Тепърва за част от състоянието, изглежда, смятат да се борят децата на неговия незаконен покоен син Ари Булон.

 

Но тези пари няма да променят нищо за огорчените наследници на Делон, които никога няма да получат това, което винаги е имала Анушка - грижата на баща им, който към тях е бил по-често дистанциран и дори жесток, а към нея безусловно подкрепящ.

"Имам дъщеря, която е любовта на живота ми. Понякога може да бъде дразнещо. Може би ѝ помогнах повече в сравнение с другите ми деца, тъй като не помогнах достатъчно на тях", признава Ален Делон през 2018 г.

Анушка се ражда през ноември 1990 г. като дете на Розали ван Бремен и актьора, който същия месец е станал на 55 г. Заради професионални ангажименти Делон не успява да присъства на раждането на момиченцето си, но откакто то се появява на бял свят, той не иска да се отделя от него. Още на следващата година свещеното чудовище на френското кино отсича пред списание HELLO!: "Любовта ми се казва Анушка".

По това време той и Розали живеят в усамотена къща в гората - неговото убежище далеч от лудата тълпа. Той признава, че именно там най-голямото му щастие е било да вижда как дъщеря му се събужда и той изгаря от нетърпение да я гледа как расте. Тогава вече е баща на първородния си син Антъни, роден от предишната му връзка с Натали Делон.

Делон обаче разсъждава за бащинството в онзи момент така, сякаш му се случва за първи път, описвайки го като "нещо, което не мога да сравня с нищо, което ми се е случвало".

И ако Антъни страда от самота и пренебрежително отношение в детството си, Анушка няма да може да каже същото. Четири години след нея се ражда и по-малкият ѝ брат Ален-Фабиен.

Не след дълго майка им Розали някъде по пътя губи сърцето на Делон, но дъщеря му остава вечната му нежна опора.

От много малка тя тръгва по неговите стъпки в света на седмото изкуство, засилвайки гордостта му. Младо момиче с две диви и различни очи - едно синьо и едно кафяво, само на 12 години тя играе с баща си в екранизацията на книгата на Джоузеф Кесел "Лъвът". Двамата си партнират отново девет години по-късно в театралната пиеса "Обикновен ден" от Ерик Асус.

Между тези две роли, споделени с баща ѝ, младото момиче следва в едно от най-старите училища за театрално изкуство във Франция - Cours Simon в Париж.

И макар Делон винаги да е готов да я подкрепи във всяко начинание, Анушка държи на своята независимост, като изтъква, че не е разчитала на неговите протекции.

"Винаги съм се справяла сама! Когато се записах в Cours Simon, той дори не знаеше за това. Когато имам проект, казвам на майка ми, но чакам, докато стана сигурна, за да кажа и на баща ми", казва тя през 2019 г. пред "Пари мач".

Въпреки всичко не може да се отрече, че дебелата сянка на Делон и златната му фамилия е с нея както в професионален, така и в личен план. Разбира се, под ръка е с него и през 2008 г., когато е представена на обществото в Бала на дебютанките в Париж, за който я облича ливанският дизайнер Ели Сааб.

Две години по-късно Анушка обявява публично връзката си с актьора Жулиен Дереймс, с когото са заедно и днес. Двамата се запознават в класове по драма. Може би неразрушимата им любов се дължи и на факта, че Жулиен много бързо спечелва доверието на Ален.

"Татко винаги ми казваше: "Жулиен е изключителен човек и стискам палци това да продължи" - коментирала е Анушка. - Те споделят много общи ценности. Баща ми може да е Ален Делон, но идва от работническата класа."

През февруари 2020 г., преди тя и Жулиен да си кажат "да" пред олтара, двойката посреща първото си дете - момче на име Лино. Тяхното щастие идва след трагедия.

"Година преди раждането му загубих бебе, трябваше да прекъсна бременността, защото бях на ръба на спонтанен аборт", разкрива актрисата пред швейцарския вестник Le Matin.

В най-трудните моменти тя винаги може да разчита на татко си, но и тя бди над него.

През 2019 г. именно младата жена му връчва лично почетната "Златна палма" за цялостно творчество по време на филмовия фестивал в Кан. Дъщеря му не пропуска да го защити и в аферата с Хироми Ролин, която живееше с болния Делон и се грижеше за него в имението му в Души. Тогава Анушка и нейните братя Антъни и Ален-Фабиен подадоха жалба срещу Ролин, обвинявайки я в морален тормоз и присвояване на кореспонденция.

"Не бих позволила на никого да опетни честта на семейството и още по-малко на баща ми", категорична бе дъщерята на звездата тогава.

Не е изненада за никого, че в разгорялата се жестока война между нея и двамата ѝ братя Анушка остава в неразрушим тандем с баща си. Това ясно проличава и когато Антъни подава жалба срещу сестра си, обвинявайки я, че е скрила от него и брат им когнитивния спад на баща им, а лично френската икона го контрира с жалба за клевета.

"Ален Делон ми каза, че е изключително шокиран от медийния изблик, организиран от сина му Антъни, който има само една цел - да навреди на репутацията на дъщеря му Анушка", съобщава тогава адвокатът му.

Според актьора стореното от сина му е било с цел да се разруши уникалната връзка, която винаги е имал с наследницата си.

Актрисата също атакува в съда братята си за нахлуване в неприкосновеността на личния ѝ живот след излъчване на личен разговор с баща ѝ, записан без нейно знание. В него се чува как тя казва: "Уморена съм, татко, заради всичко, което се случва. Погребват ме, а теб те изкарват глупак. Преди всичко трябва да си предпазлив. Ти си глупак, а аз съм тъпачка, която манипулира баща си. Татко, може да се наложи да кажеш нещо, защото капанът ще щракне върху теб."

Този разговор е записан от Ален-Фабиен тайно, като той увил телефона си в кърпа и излязъл да пуши цигара. След като го публикува в социалните мрежи, той определя действията на сестра си като "методи, практикувани от негодници и мафиоти", и заплашва да я съди за "злоупотреба със слабостта на уязвимо лице".

Братята се възпламеняват така срещу Анушка от момента, в който става ясно, че Делон е готов със завещанието си и то е в полза на сестра им.

Само че каквито и действия да предприемат Антъни и Ален-Фабиен, те по никакъв начин не могат да застанат между Делон и любимото му дете. Анушка печели тази война още преди да е започнала.

"Тя не само има моето доверие, моята любов, но тя знае какво иска и какво прави", отсича преди време Делон.

Без съмнение той винаги е закрилял и обичал момичето си. Отношенията им са лишени от желание за предателство или отмъщение, с каквито е изпълнен животът му. Може би защото от нея винаги също е усещал чиста и безусловна любов, каквато не получава дори от собствената си майка.

В последния си личен телефонен разговор с журналист от Le Monde, обобщавайки бурния си сантиментален и обществен живот, френският любимец казва: "Ако имах магазин за колбаси (баща му е имал такъв - бел.ред.), нищо от това нямаше да се случи."

С Анушка за него беше различно и тя получи това, за което толкова божествени красавици копнееха - цялото му сърце до сетния му миг. И много над парите за нея остават думите му: "На никоя друга жена не съм казвал толкова често "Обичам те", припомня "24 часа".

Още по темата: общо новини по темата: 1385
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/231 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: