Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нидал Алгафари за Big Brother: Толерира се простащината, тъпотата и аморалът!
© Фокус
Пиар експертът и политически анализатор Нидал Алгафари направи коментар на новото издание на Big Brother, на което бе дадено начало на 8 октомври вечерта. Публикуваме думите му без редакторска намеса:

Приятели,

вчера изгледах първият епизод на социалния експеримент по Нова телевизия. Беше ми интересно и разбрах, че живея в свят различен от показания от предаването. Срещал съм се с много човеци из столицата, големите градове, малките населени места и почти обезлюдени села. Общувал съм с много ерудирани и интелигентни хора, с човеци с различни професии, пенсионери, безработни, психически нестабилни, но като показаните в реалитито не съм виждал, срещал и общувал. Екипът на предаването явно се е постарал, и то много, да извади от най-низкото дъно участниците. Чрез показаните, драпащи за слава, обрисуват най-грозната възможна картина за потомците на Талев, Йовков, Чудомир, Майстора, Кабаиванска, Гяуров, Бояджиев, Свети Иван Рилски, Свети Климент и още безброй величия. Дават за пример на идните поколения, че жените са само обекти на похот и златотърсачки, а мъжете са накичени в злато банкомати.

От проведените разговори поне в първия епизод е видно, че се толерира простащината, тъпотата и аморала.

Още по темата: общо новини по темата: 1832
09.10.2024 Клинт Истууд показа новата си приятелка, няколко седмици след смъртта на жена си 
09.10.2024 Джордж Клуни стъписан от въпрос на децата си
09.10.2024 10 години Меган Маркъл носи едни и същи обувки
09.10.2024 Азис: Баща ми е хетеросексуален. Майка ми е хетеросексуална. Е, аз съм гей
09.10.2024 Съседи искат да изгонят Валерия, сатнала известна покрай "Ергенът"
09.10.2024 Лъже ли Мелания Тръмп в мемоарите си?
предишна страница [ 1/306 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
преди 24 мин.
0
 
 
Биг Брадър низост и падение!
Aнонимен
преди 29 мин.
0
 
 
На сто процента подкрепям мнението на г-н Алгафари за пошлото предаване и участниците в него. Такива хора не трябва да се излъчват в ефир. Не бива гнусотията и простотията да се толерират и в телевизията. Предаването трябва да се прекрати.
Aнонимен
преди 2 ч. и 57 мин.
0
 
 
Има прекрасни предавания по БНТ2 и БНТ4, а и по други телевизии. Не зная колко от хейтърите на Биг Брадър гледат някои от тях. В новия Биг Брадър, както и в старите, има събрани разни хора, като превесът е за зрелището (такова е предаването), но това не значи, че отсъства ценностното (дори и в сектора на зрелищното).
Aнонимен
преди 2 ч. и 57 мин.
0
 
 
Хехе, телевизията не служи да пръска мозък и култура, а точно за обратното.Това,което се излъчва е това, което харесват зрителите все пак. Не се възмущавам, само казвам какви са фактите. Който е читав, не гледа, защото не му е интересно.
Aнонимен
преди 3 ч. и 1 мин.
Aнонимен
преди 3 ч. и 43 мин.
0
 
 
Резил и подигравка за българската култура и това,което са ни оставили възрожденците и нашите предци. ПОДИГРАВКА с малкото останали свестни българи.Този,който го е продуцирал и избрал тези всичките участници в новият сезон на това предаване ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДА ОТ ПСИХИАТЪР.РЕЗИЛА Е ГОЛЯМ И ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.СРАМ И ПОЗОР!ДА ТИ СЕ ПОВЪРНЕ от всички избрани най,най....вътре в къщата.
Aнонимен
преди 3 ч. и 45 мин.
0
 
 
Още с балета и откриването в началото, а по- късно с видяният подбор на участници, стана ясно ,че сценаристите са черпили вдъхновение от откриването на Олимпиадата в Париж.
Aнонимен
преди 3 ч. и 48 мин.
0
 
 
Най-добрия начин да запази човек себе си здрав е да изключи напълно телевизията от живота си. Тя обслужва интересите на определени кръгове. Браво на Алгафари, че има смелост и достойнство, гражданска позиция и достатъчно интелигентност да направи обществен коментар на нещо, което всички / или повечето граждани трябва да заклеймят.
Aнонимен
преди 3 ч. и 59 мин.
0
 
 
Аз изпитах гняв,недоумение и разочарование.. Творците на този формат са жалки,елементарни,нагли за евтини зрелища.Целят опростачването на зрителите.Няма да съм от тях и ще споделям отрицанието.
Aнонимен
преди 4 ч. и 18 мин.
0
 
 
ХА-ХА!ПОЛИТИЦИТЕ И СНОЩНИЯТ "ЕЛИТ"(!),ВИДНО, СА ОТ ЕДИН КЮП! НЕ МОЖАХА ДА ПРОКАРАТ СЪС ЗАКОН ДЖЕНДЪРСТВОТО, ЕТО ГИ СЕГА ЧРЕЗ ФОРМАТИ...ЖАЛКО, ДАНО НЕ ГЛЕДАТ ПОДРАСТВАЩИТЕ, ЧЕ ПОДРАЖАНИЕТО Е БИЧ!ЯВНО,ЩЕ ГУБИ ЗРИТЕЛИ НОВА ТВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Зърнената сделка
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: