Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нумерологичната ви прогноза за седмицата – важна е датата на раждане, не месецът
©
Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в седмичната нумерологична прогноза за 7 – 13 октомври.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец   

Очаква ви положителна седмица във всички области на живота ви. Проблемите, които ви тревожиха през последните няколко седмици, ще бъдат решени. Във финансов план също са възможни постъпления. Към любимите ви хора ще бъдете щедри и разбиращи. Най-накрая ще стигнете до решение по въпрос, който ви вълнува от дълго време.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец    

Според нумерологичната прогноза, през следващите дни е възможно да се изправите пред някои ситуации, които може да ви накарат да се почувствате уязвими и несигурни. Въпреки това, ще сте достатъчно оптимистични, за да поемете всички предизвикателства и да ги преодолеете. Ще бъдете щастливи и доволни да бъдете около семейството си и да прекарвате време с тях. Важно ще бъде да не сте нетърпеливи, тъй като това само ще повиши нивата на стрес.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец  

Тази седмица ще преминете както през възходи, така и през спадове в личния и професионалния ви живот. Усилията ви ще бъдат оценени. От друга страна може да сте стресирани от много задължения, които трябва да изпълните на работното място. Може да не сте в състояние да прекарвате достатъчно време със семейството си, което да доведе до някои недоразумения. Има вероятност пред вас да се открие оферта за допълнителни доходи.

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец    

Динамична нова седмица за вас. Моментите с приятели ще ви носят приятни емоции. Според нумерологичната прогноза ще бъде важно да внимавате как харчите, бъдете разумни в тази посока. Възможно е да получите възможност за пътуване по работа или за удоволствие. Бъдете пестеливи да споделяте подробности за успехите си и личния ви живот, тъй като не всеки ще се зарадва на хубавото в живота ви.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец    

Новият период ще повиши желанието ви да бъдете полезни на другите. Също така ще обръщате повече внимание на емоционалното си и физическо здраве, отдавайки се на почивка, релакс процедури, приятни четива и т. н. Ако ви се налага да взимате по-сериозно решение по даден въпрос, направете го след добро обмисляне. Така ще избегнете сериозните усложнения на по-късен етап.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец    

Физическото напрежение и летаргията, които ви измъчваха през последните няколко дни, най-накрая ще преминат. Получавате така необходимата почивка от целия хаос. Въпреки това може да се наложи да разрешите някои проблеми, които ви безпокоят. Това е отличен момент да отделите необходимото внимание на семейството си, тъй като в професионален план ще се радвате на повече стабилност. Ако имате възможност направете кратко, но положително зареждащо пътуване.

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

През следващите дни е възможно да получите съвет от неочаквана страна, може би дори непознат, който ще донесе положителни промени в живота ви. Не се страхувайте от промените, тъй като те ще доведат до успехи в дългосрочен план. Ако има казуси, които налагат да се допитате до експерти, не се колебайте да го направите.

Не забравяйте да не се разочаровате, дори ако не видите резултатите веднага. Юпитер преминава в ретроградно движение, което може да забави някои дела, но ще ви покаже как да постигнете успехи, пише "Аз жената".

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Не възлагайте всичките си надежди и неотложни планове на следващите дни. Почакайте, помислете и наблюдавайте. Седмицата може да ви предложи някои оферти за подобряване на финансовото ви състояние, като нова и по-доходна работа, допълнителен ангажимент. Избягвайте рисковите инвестиции и хазарта. Някои от вас може и да планират пътуване зад граница в близко бъдеще.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Тази седмица ще бъдете център на вниманието. Ще впечатлите хората с чара си и ще създадете много нови контакти, които да се окажат полезни за вашата работа.

Тъй като периодът ще е динамичен, добре е да не се претоварвате и да обръщате внимание на здравето си. Обученията започнати през следващите дни ще доведат до успехи на по-късен етап. Любовта също ще ви радва!

Още по темата: общо новини по темата: 688
07.10.2024 »
06.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
01.10.2024 »
30.09.2024 »
предишна страница [ 1/115 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Мигрантски натиск към България
Конфликт Израел-Газа
Борба за влияние в Близкия Изток
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: