Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Певицата Рени: В Сърбия ме подгониха полицаи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:25 / 04.06.2024Коментари (0)904
©
"Два пъти съм карала с превишена скорост в Сърбия. Много бързах, имах участие в България. И втория път полицаите ми казаха, че вече са щели "да пуцат“ по мен.“ Това разкри наскоро певицата Рени. Попфолк ветеранката е първата родна изпълнителка, която прави "две кариери“ - в България и в западната ни съседка. Рени е и първата представителка на попфолка у нас, която подкарва последна марка луксозен мерцедес още в края на 90-те.

Първият път, когато натиснала газта до ламарина в Сърбия, тамошните пътни полицаи не успели да я стигнат. "Те ми махнаха да спра, но аз си казах: "Как да го направя, както съм се засилила? Тогава те бяха със застави, естествен, не можаха да ме настигнат и по едно време се отказаха.

Втория път, когато отново фучала с мръсна газ към родината, сръбските полицаи по думите й вече били "с пежа“ и се амбицирали да я настигнат. "Този път успяха. А аз бях голяма звезда в Сърбия. И като ме познаха, ми викат: "Ама защо не спря, помислихме, че има нещо съмнително! Вече щяхме да стреляме“, разказва гласовитата "джигитка“.

Изпълнителката на мегахита "Плакала съм“ за сефте осветява и една много нелицеприятна част от родния шоубизнес. Тя издава, че продуценти няколко пъти й правели номера заради финансовата й "несговорчивост“. Рени била изненадана да научи от организатори на концерти, че когато са звънели на продуцентите й, за да я ангажират, получавали отговор, че на тези дати вече имала участия.

Рени е убедена, че пускането й по пързалката се дължи на това, че  не се съгласила да дава непосилен процент от печалбата на продуцентите. "Като теглех чертата, често се оказваше, че съм на червено. А имаше големи разходи - за зала, за музиканти, защото аз пея на живо“, пояснява певицата.

Рени намира смелост да обясни точно и ясно защо някои нейни популярни колеги са останали извън играта, а други, обратното, са пожънали за отрицателно време огромни успехи, пише "България Днес".  

"За да станеш толкова не бързо известен, означава, го че си се съгласил да дадеш от 50 до 70 процента от хонорарите си на продуцентите“, категорична е най-известната в Сърбия нашенка.

Още по темата: общо новини по темата: 5890
27.06.2024 »
26.06.2024 »
24.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
22.06.2024 »
предишна страница [ 1/982 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Местни избори 2023 г.
Лято 2024
Избор на нов български патриарх
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Европейски избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: