Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Руският астролог Павел Глоба с подробен хороскоп за всички зодии
©
Руският астролог и телевизионен и радиоводещ Павел Глоба направи хороскоп за всички зодии за периода от 14 до 20 октомври 2024 година.

Овен

Овенът очаква активно общуване с роднини, приятели и познати. Някои хора може да се опитат да се намесят в личните ви дела и то с най-добри намерения.

Ако това ви кара да се чувствате неудобно, не се колебайте да защитите границите си, но възможно най-нежно. 

Телец

Благодарение на вашите знания и житейски опит, вие бързо ще се справите с това, което е било твърде трудно за другите. Представителите на знака, които мечтаят за кариерно израстване, трябва да покажат своите лидерски качества. Това няма да остане незабелязано. Вероятни са парични потоци.

Близнаци

Подредете документите си, довършете това, което отдавна сте отлагали. Тази седмица не може да бъде по-подходяща точно за това. Близнаците ще се нуждаят от способността да забелязват дори най-незначителните грешки и бързо да ги коригират. Почивните дни ще бъдат благоприятни в лични отношения.

Рак

Вероятно прекалено критично отношение към мненията на другите хора. Възможно е това да попречи на Раците да се справят успешно с текущите задачи. Въздържайте се от спорове с колеги. По-добре е да изберете по-подходящ момент за обсъждане на важни въпроси.

Лъв

През първата половина на седмицата не трябва да започвате мащабни проекти; по-добре е да се занимавате с текущи дела. Но малко по-късно Лъвовете ще почувстват прилив на сили и ще имат време да свършат много от това, което отдавна не е било възможно. Ще трябва да се отпуснете и да натрупате нови впечатления.

Дева

Отношенията с любимите хора не винаги ще вървят гладко. Не са изключени спорове за дреболии, които могат да развалят настроението на всички. Но ако Девите се въздържат от груби думи, тогава сериозен конфликт може да бъде избегнат. През уикенда почистете дома си, създавайки уют и красота. 

Везни

Умението да превключвате от един въпрос към друг ще помогне на Везните да разрешат всички натрупани проблеми. Ако поддържате положителна нагласа, ще успеете да свършите работата си и да си починете добре. Тези, които искат да си намерят партньор, ще имат шанс да срещнат интересен човек.

Скорпион

Ще бъде труден период на работа. Въпреки това Скорпионите ще получат много важна информация, ще направят определени изводи и ще научат неща, които определено ще бъдат полезни в близко бъдеще. Към края на седмицата ще успеете да се справите с почти всички възникнали трудности.

Стрелец

Очарованието на Стрелеца пак ще остави малцина безразлични. Чувствайте се свободни да използвате това, за да постигнете целите си. Околните ще са склонни да ви направят отстъпки и ще подкрепят вашите идеи. В същото време е по-добре да останете предпазливи във всичко, свързано с финансите. 

Козирог

Способността за сътрудничество ще излезе на преден план. Козирозите ще трябва да решават много ежедневни проблеми и да общуват с различни хора. Много е важно да обмисляте всяка стъпка, за да вземете правилните решения. През почивните дни обърнете повече внимание на децата си.

Водолей

Водолей започва период на вдъхновение, фино възприемане на чувствата на другите. Интуицията ще ви подскаже правилните ходове. Активират се творчески импулси, с които можете да вдъхновявате другите. В семейството също всичко е наред, комуникацията с роднините ще даде допълнителна енергия.

Риби

Възможно е тази седмица да почувствате повишена раздразнителност и да ви е по-трудно да се концентрирате. Опитайте се да следвате ежедневието си. Ако е възможно, ограничете пътуванията и новите запознанства, предаде zajenata.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 694
10.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
07.10.2024 »
предишна страница [ 1/116 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Почина Кирил Маричков
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Процедурата за избор на нов главен прокурор
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: