ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сега им е сезонът, стават бързо, не се лепят на ханша и са много вкусни | ||||||
| ||||||
Необходими продукти – тиквички - 4 бр. – яйца - 2 бр. – моцарела - 100 г настъргана – кашкавал - 100 г настърган – сол - 1 щипка – зехтин - 1 с.л. Начин на приготвяне Измиваме тиквичките и ги почистваме от дръжките. Разполовяваме всяка тиквичка по дължина. Слагаме около 1 литър вода в тенджера на котлона и я кипваме. Пускаме разполовените тиквички за 15 минути в кипящата вода и ги изваждаме и отцеждаме. След като се охладят, ги издълбаваме като лодки. Намазваме тавичка със зехтина и подреждаме вътре издълбаните тиквички. Вътрешността на тиквичките намачкваме в купа. Посоляваме и добавяме яйцата, кашкавала и моцарелата. Хубаво смесваме и пълним с тази смес тиквичките. Запичаме бързите пълнени тиквички на фурна на 200 градуса за 15-20 минути до златисто. Сервираме пълнените тиквички с яйца и сирене топли или студени. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: