Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Секс в Big Brother Family!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:47 / 24.03.2010Коментари (0)3214
Сексът в Къщата на "Биг брадър" престана да е мираж още в първата нощ, след като новите участници се настаниха във временния си дом. Снощи "Шоуто на Иван и Андрей" показа пиперливите сцени с интимните ласки между еротичната актриса Анджелика и съпруга й Радослав.

Двамата успяха да се "порадват" един на друг около 30 мин малко след 4 ч в нощта срещу вторник. Първо започнаха да се целуват, след това се "награбиха" и дори няколко пъти смениха позата под завивката, разказаха от екипа на шоуто вчера. В същото време на леглата в спалнята спяха други съквартиранти.

Така двойката разби рекорда от първия сезон на "Биг брадър", където един от съквартирантите Димитър Казълов-Дими мастурбира в тоалетната още в първата си нощ в шоуто. Той напусна Къщата по собствено желание на 17-ия ден.

След като привършиха "работата", Анджелика и Радослав излязоха на двора, за да дръпнат по една цигара. И понеже еротичната актриса имала още енергия, се захванаха с чистене.

Деси се страхува за мама и тати в Къщата

Гледах началото на шоуто, в което участват мама и татко. Много се притеснявам какво ще се случи", каза вчера дъщеричката на Корнелия и Христо - Десислава. Тя не влязла с родителите си в Къщата, за да не изпуска уроците в училище, както и тренировките по спортни танци.

Семейство Христо и Корнелия Трифонови са представителите на Поморие. Христо е завършил спортно училище с футбол. Дълго време е работил като охранител и в кафенета на плажа. Сега заедно с родителите на Корнелия, които са от Стара Загора, въртят заведението "Трафик".

Бащата на Корнелия е адаш на зет си. Разказва, че дъщеря му е кръстена на баба си Кунка - взела първата й буквичка. Работеше при нас, имахме фирма за търговия, разказва таткото на Корнелия. После се запознала с Христо и бурната любов я довела в градчето край морето.

Началото на "Биг брадър фемили" бе показвано на два телевизора в заведението на семейство Трифонови.

"Сега Боян Милев е гларусът. Явно в това има нещо интересно", пък коментира вчера първият победител в "Биг брадър" Здравко от Приморско.

Той познавал Боян, който му е съгражданин. С него обаче по-близък бил Живко - братът на Здравко. "Те са от нормалните семейства вътре", каза още първият победител в риалитито.

Газката остави катафалката, пропусна и рокерския събор

Един от най-атрактивните участници в риалити шоуто Веселин Кузмов-Газката пропусна традиционния рокерски събор за първа пролет на пловдивското мотобратство.

Вместо да шпори мотора си, той трябваше да стои изолиран в хотел, а след това да влезе и в Къщата.

Всяка година на 22 март (денят, в който започна шоуто на Нова тв), любителите на бързите скорости, сред които е и самият Веселин, отиват на Бачковския манастир, за да запалят свещ в началото на сезона.

Газката е една от големите всекидневни атракции на пловдивската Главна улица. Всеки ден Веселин разхожда двата си булдога - френски и английски, които дори външно приличат на стопанина си. Кучетата също влязоха със семейство Кузмови в Къщата в Нови хан.

Газката работи в траурна агенция, което не го притеснява. Шофира катафалка. Вчера обаче неговият шеф, който е известен като Аргиров, отказа да говори за подчинения си, защото пътувал.

Веселин е известен в Града под тепетата с многобройните си татуировки по ръцете и тялото, както и със страстта си към футбола, запален киноман е. Допреди няколко месеца Газката и съпругата му Ели живееха в стара къща точно срещу погребалната агенция, разказаха негови познати. Наскоро обаче сградата била съборена и се наложило да се преместят в друг район на Пловдив.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 11
11.06.2010 »
09.06.2010 »
17.05.2010 »
21.04.2010 »
15.04.2010 »
15.04.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: