Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сериозни предизвикателства пред тези три зодии тази седмица
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:18 / 17.06.2024Коментари (0)1081
©
Три зодиакални знака ще изпитат част от енергията на Нептун, която ще ги накара да преодолеят предизвикателни хороскопи. Нептун е склонен да разкрива информация или да рисува измамна картина, която може да бъде популяризирана от някой друг или от нас самите, като не обръщаме внимание на това, което наистина се случва. Мечтите може да не се окажат такива, каквито си мислите, че са, и това може да включва ситуации, свързани с пари, взаимоотношения или нещо друго.

Мечтите на мъдреците може да се разпаднат през седмицата след 17 юни. Затова се съсредоточете върху реалността и не се впускайте в измамни планове или в хора, които искат да ви въвлекат в нещо, което не е на ниво, а това може да включва и взаимоотношения. Най-големите предизвикателства през тази седмица ще бъдат свързани с Близнаци, Рак и Риби. 

Близнаци 

Близнаци, много от вас вече са се сблъскали с трудна година, особено ако сте родени през първата половина на знака, която е от около 20 май до 11 юни. Това е така, защото господарят на задачите Сатурн е в квадрат с вашето Слънце. Ако сте родени през втората половина на Близнаци, Сатурн в Риби е направил квадратура на вашето Слънце, забавяйки нещата, а Нептун е създал объркване и липса на яснота. 

Възможно е дори да се чувствате така, сякаш се носите по течението на океана без компас, който да ви води. Това ще бъде още една седмица, в която трябва да сте наясно и да стоите настрана от всичко, което изглежда твърде хубаво, за да е истина, или което знаете, че няма да се получи. В понеделник квадратурата на Меркурий с Нептун ще внесе объркване, особено ако сте родени в последната половина на знака. 

Възможно е да се чувствате неспособни да вземате решения и ако случаят е такъв, във ваш интерес е да не взимате важни решения в този момент. Ако трябва, уверете се, че знаете всички факти. Нептун управлява всички онези неща, които се крият в нашето подсъзнание, и тези мисли и чувства имат забавен начин да се появят на повърхността при подобен транзит. Четвъртък е ден, в който трябва да следите за конфликти в работата. Ако не сте внимателни, вашето или нечие друго его и желанието да бъдете прави може да развали колата. 

В петък Луната в Стрелец ще се противопостави на вашето Слънце и може да възникнат конфликти между половете или да се почувствате не на място. Тъй като Луната също така образува квадратура със Сатурн в ранните сутрешни часове, умората и депресията може да са фактор, ако сте будни. До късно вечерта Луната прави квадрат с Нептун точно преди навлизането си в Козирог, където е пълноценна. Аспектите Луна-Нептун са уморителни и объркващи и могат да доведат до смесени или неясни чувства. 

Пълнолунието ще попадне във вашия 8-ми дом. Пълнолунието в 8-и дом обикновено води до някакъв вид промяна. Тя може да не е променяща живота, но се съгласете с нея и следващата седмица ще се подобри! 

Рак 

Проблемите ви през тази седмица може да са свързани с партньорите и през цялата седмица може да има тема "аз срещу ние" или "аз срещу тях". В понеделник подсъзнателните ви чувства може да излязат на повърхността и да се окаже, че мислите за стари проблеми, които сте смятали за отминали. Те не са изчезнали; просто са погребани дълбоко в подсъзнанието ви и е време да се справите с тях веднъж завинаги. 

Днес не позволявайте на никого да ви замазва очите и разберете, че всичко, което чувате, може да не е на място. Най-напрегнатите часове може да са рано сутринта; вътрешни проблеми могат да ви затрупат, ако не внимавате. сряда може да донесе някои неочаквани ситуации с деца, ако имате такива, или с приятели и колеги. Какъвто и да е случаят, може да очаквате някаква неочаквана промяна или информация, която може да промени плановете ви. В такъв случай просто се оставете на течението, за да постигнете най-добри резултати.

В четвъртък умът ви може да работи извънредно и ще има бързо движещ се поток от информация. Внимавайте за егото си - вашето или на някой друг - и може да изпитате желание да избухнете, но ако го направите, очаквайте ответна реакция. До петък вечерта вниманието ви ще бъде насочено към партньора ви, ако имате такъв. Не е ли време да прекарате малко време заедно, без да се натоварвате с лудостта на седмицата? Ако сте свободни, тогава вероятно ще бъдете фокусирани върху другите, които са в живота ви непрекъснато, така че се насладете на петъчната вечер и на красивото пълнолуние! 

Риби 

Тази седмица няма да е най-добрата за Рибите и може да изпитате някои проблеми у дома или с членове на семейството. Понеделник е ден, в който трябва да внимавате, особено ако имате деца или се занимавате с братя и сестри или близки членове на семейството. Уверете се, че цялата комуникация е ясна, защото именно това, което е останало неизказано или не е казано, ще доведе до проблеми по-късно. 

Умората и меланхолията също могат да бъдат проблем. Квадратурата на Слънцето с Меркурий в четвъртък може да засегне егото, така че се уверете, че вашето его е под контрол. Въпреки че нямате контрол върху това, което другите могат да направят или кажат, имате контрол върху себе си и вероятно няма да спечелите много, ако се включите. Не се изненадвайте, ако някой не се опита да ви прегази, но бъдете предупредени. Можете да ограничите резултатите до вашия отговор.

Ако в четвъртък сутринта все още не сте спали в ранните сутрешни часове, може да се чувствате уморени или фокусирани върху негативното. Ако случаят е такъв, тези чувства ще преминат бързо. До петък вечерта може да сте готови да си вземете почивка или да изпиете едно питие. Дългите приказки и силните питиета могат да се превърнат в приятна вечер, стига да не вярвате на всичко, което чувате. С пълнолунието: Вълнение в дома на приятелите и съдружниците ви, една вечер навън може да е точно това, което лекарят ви е предписал.

Ако в четвъртък сутринта все още не сте спали в ранните сутрешни часове, може да се чувствате уморени или фокусирани върху негативното. Ако случаят е такъв, тези чувства ще преминат бързо. До петък вечерта може да сте готови да си вземете почивка или да изпиете едно питие. Дългите приказки и силните питиета могат да се превърнат в приятна вечер, стига да не вярвате на всичко, което чувате. С пълнолунието: Вълнение в дома на приятелите и съдружниците ви, една вечер навън може да е точно това, което лекарят ви е предписал, пише actualno.com.

Още по темата: общо новини по темата: 604
28.06.2024 »
28.06.2024 »
27.06.2024 »
27.06.2024 »
20.06.2024 »
18.06.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Избор на нов български патриарх
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Отношенията София-Скопие
Празник на черешата в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: