Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Топ астроложка: В сезона на Рака може да изберете да правите каквото искате с чувствата си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:59 / 25.06.2024Коментари (0)749
©
От 22 юли Слънцето ще пребивава в мъдрия и грижовен Рак, носейки със себе си море от емоции и силни чувства.

Ако хаотичният период на Близнаците ви е изтощил, сега е време да се свържете със себе си на по-дълбоко ниво и да се завърнете към корените си, към семейството и най-близките си хора. Време е да преоткриете богатия си вътрешен свят и да му се насладите пълноценно.

Подобно на всички водни знаци, Ракът е интуитивен и чувствителен, способен да чете между редовете и да долавя емоционалните подводни течения. Някои хора изпитват неудобство да говорят за чувствата си, но не и Раците.

Те са известни със способността си да се потапят дълбоко в своите чувства, независимо дали това означава радост или тъга. Вземете Лана Дел Рей, която също е със Слънце в Рак и автор на класическия летен хит Summertime Sadness. Тя олицетворява меланхоличния дух на Рака, който често се потъва в носталгия и копнежи по миналото.

Управляващата планета на Рака е Луната, която символизира емоциите и инстинктите, истинската същност, която сме, когато никой не ни наблюдава.

В сезона на Рака може да се окаже, че сме повече домошари от обикновено. Дори ако попринцип сте човек, който обича изненадите и приключенията, комфортът на домашния уют сега ще ви се струва привлекателен и дори луксозен.

ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ

Докато сезонът на Близнаци беше време за срещи с нови хора, сезонът на Рака ви приканва да задълбочите отношенията си с най-близките си - независимо дали това е семейство или най-близките ви приятели, пише Ladyzone.

 

Макар, че този период може да ви подтикне и да се потопите в най-съкровените си чувства, не е нужно да го правите сами. Това е възможност да се грижите и да бъдете обгрижвани.

Влизането в доверения кръг на нов приятел или допускането на нови хора до вас може да е предизвикателство в момента. Ракът е известен с твърдата си външна обвивка - той може да бъде отбранителен, уклончив и силно затворен.

Дори най-общителните Раци могат да бъдат трудни за опознаване. Те изпитват дълбоки чувства, но не са склонни да ги споделят лесно. Все пак, с малко търпение, усилията за изграждане на интимност ще си заслужават.

 

ПРИЕМАНЕ НА ЕМОЦИИТЕ

Независимо дали ви е лесно или трудно, сезонът на Рака изисква да не се борите с чувствата си или да се убеждавате, че те са маловажни.

Без значение колко сте силни или колко голям е самоконтролът ви, не можете да игнорирате емоциите си завинаги. Това не означава, че трябва да станете меланхолични и затворени. Не всички чувства са нежни и не цялата енергия на Рака е тъжна.

ТВЪРДОСТТА НА РАКА

Кортни Лав - твърда, конфронтираща се, разхвърляна - също е Рак, както и иконата на пънка Поли Стирен. Те доказват, че емоционалната сила на Рака може да бъде използвана по различни начини. Поетесата Джун Джордан, също Рак, обича света и хората в него повече яростно, отколкото нежно.

 

"Избирам да съществувам, без да се страхувам от враговете си - вместо това избирам да стана враг на враговете си“, пише тя.

В сезона на Рака може да изберете да правите каквото искате с чувствата си, но не можете да спрете, да ги изпитвате.

Пълнолуние в Козирог на 22 юни и 21 юли: Време е за емоционално съзряване

Сезонът на Рака е време за свързване с най-дълбоките ви емоции, за задълбочаване на връзките с любими хора и за наслаждаване на комфорта на дома. Той носи със себе си възможността за емоционално пречистване и вътрешно израстване.

Приемете емоциите си, не се страхувайте да се потопите в тях и не забравяйте да се погрижите за себе си и за хората около вас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Празник на черешата в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: