Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тотоистерия залива страната! Атакуваха джакпота с фиш за 5 бона!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:36 / 07.06.2010Коментари (0)206
©
Рекорден фиш за 5005 лева бе пуснат в София заради джакпота, но и това не донесе късмет на притежателя му. В него са играни 15 числа на пълно комбиниране. Изненадващо втори в класацията е град Попово, където има такъв за 3003 лева или 14 числа на пълно комбиниране.

Сред най-големите фишове има такива от Пловдив, Русе и Ихтиман. В Ихтиман са пуснати четири пълни комбинации от по 10 числа за 840 лева.

Истерията доведе до рекорден по приходи тираж в историята на родния тотализатор. Въпреки това джакпотът не падна и това е напълно нормално според специалистите. Уникалните комбинации, които са се появили във фишовете, отново надвишават с малко 15-те процента от възможните, което на този етап прави шестицата невъзможна.

Това означава, че хората все още играят с еднакви числа и така почти всички губят едновременно.

Още една седмица ще е необходима, за да се достигне ниво от 5 милиона джакпот. В момента натрупаната сума е 3,9 милиона, но в четвъртък предстои нормален тираж със залог от 60 стотинки. Това ще намали малко приходите, но се очаква още повече хора да потърсят късмета си.

Интересното е, че този джакпот се натрупа само за 12 седмици, което е рекордна бързина в историята на тотото. Това е заради решението да бъде премахнато едното теглене от "6 от 49", като така доста по-голяма сума се отделя за печалбите и то само на две тегления.

Заради интереса към игрите на тотото навсякъде има доста прилични суми, които се натрупаха. Във второто теглене на "6 от 42" сумата също е доста атрактивна и може да реши доста проблеми на този, който я спечели.

Охраната на пунктовете ще бъде засилена още повече тази седмица, за да се избегнат всякакви инциденти. Вече бяха пуснати и автопатрули, които да следят обстановката около тотото. Колите, които прибират сумите, са със секретни маршрути, като при нужда и там ще бъде пратена охрана допълнително.

Нормално най-много се е играло в столицата. В София са пуснати 288 961 фиша. Следват Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Стара Загора, Русе, Плевен и Монтана.

Изненадващо пасивни са в Русе, където имат славата на големи късметлии. Статистиката опровергава и гръмките заглавия, че комшиите идват да пускат тото у нас, защото първият граничен регион Благоевград е чак на пето място в класацията, и то със 77 347 фиша, или близо 1/4 от тези, които са пуснати в София. Най-много печалби по традиция също има в столицата. Във второто теглене на "6 от 49" е имало доста петици, но едно число е избягало на всички.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: