ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Три прости съвета как да изберем вкусно кисело зеле | ||||||
| ||||||
Има три прости съвета как да изберем вкусно кисело зеле. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е цветът на киселото зеле. Ако видите бледо, почти бяло зеле, което не е променило цвета си, това е лош знак. По-добре не го купувайте. Вторият съвет е да гледате сока. Трябва да е мътен, гъст. Не звучи добре, но киселото зеле е ферментирал продукт, така че този сок се счита за норма. Трябва да внимавате, ако зелето е в бистър сок. Трето, зелето трябва да е хрупкаво. Ако не е хрупкаво, а твърдо, тогава няма полза от такава храна. Друг важен момент е да се уверете, че зелето е нарязано на едро. Смята се, че по този начин зеленчукът запазва много полезни вещества, пише Darik. |
Още по темата: | общо новини по темата: 162 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Таксиметровите шофьори от Благоевград също се вдигнаха на протест
12:25 / 20.11.2024
Безопасен ли е креатинът за тялото ни?
17:29 / 20.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: