ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Всички сме ги виждали, когато сме си купували сладолед - много са опасни! | ||||||
| ||||||
По думите му опасността при консумацията на сладолед навън идва не от самия продукт, колкото от начина, по който ни го сервират. Експертът призова да обръщаме внимание дали лъжицата, с която обикновено загребват леденото изкушение, е натопено в буркан с вода. Това, оказва се, е най-опасната практика. Според Николов трябва да има повече комуникация с потребителите, за да могат да разпознават некоректните практики. |
Още по темата: | общо новини по темата: 1105 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/185 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Запалиха скъпо возило в кв."Струмско" в Благоевград
13:04 / 07.11.2024
Изграждат нов мост в Мелник
13:40 / 07.11.2024
Студът идва рязко, снеговалежи се очакват след 2 седмици
10:45 / 07.11.2024
Ако имате разширени вени, не яжте банани
16:29 / 07.11.2024
Денис Ризов: Победата на Доналд Тръмп беше гръмка
11:08 / 07.11.2024
Експерт каза как да се пазим от фалшивите новини
11:09 / 07.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: