Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Белият дом блъфира за извънземните
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:40 / 15.11.2011Коментари (0)461
Обама не изпълни мисията си да обяви съществуването на извънземен разум. Милиони почитатели на зелените човечета напразно чакаха първият чернокож президент да отвори американските Досиета Х, както вече направиха редица страни. Великобритания, Канада и Франция още преди две години започнаха да обнародват своите данни за срещи на граждани и военни летци с НЛО. Една петиция от над 15 хиляди подписа задължаваше администрацията на Барак Обама да стори същото.

Вместо това Белият дом попари надеждите, като излезе с официално изявление, че "правителството на САЩ не разполага с доказателства, че съществува живот извън Земята или че извънземни са установявали контакт с хора". Художникът Ценко Симеонов е твърдо убеден, че янките отново послъгват, защото е виждал неведнъж извънземни форми на живот. Асеновградчанинът лично от тях знае и за контактите им с представители на САЩ.

Ценко се хвали, че има дарбата на Робърт Монро да пътува астрално извън своето тяло. Бил е неведнъж и в Космоса, където е срещал какви ли не същества. "Още от първи-втори клас сънувах, че се движа през спирали на времето. После дойдоха и цветните съновидения, които се сбъдваха с изключителна точност. След 1990-а година започнах спонтанно да излизам от тялото си и да пътувам през астралните светове", спомня си медиумът. Уточнява обаче, че извънземните воаяжи на енергийно ниво не са му дарба. Постигнал ги след много медитация и авторегресивни терапии, в които успял да достигне чак до сърцевината на свои минали прераждания. Около 2000 г. обаче се случило нещо, което не се постига с никаква медитация и ментална подготовка. Защото преживяването му не било духовно, а материално. С него се свързала инопланетна федерация.

Близки срещи

"Събудих се една нощ и що да видя - навън светло като ден. Излязох и малко над мен се въртеше около 25-метрова чиния. Изглеждаше като по филмите. Тишината беше абсолютна - само светлина, нищо не се чуваше", кълне се Ценко Симеонов. Пред него блеснал огромен светъл лъч, чрез който слезли и пред него се материализирали три същества. "Те водеха едно дете. Обясниха ми по телепатичен път, че това е шестата раса. Най-доброто от симбиозата между нашата и тяхната ДНК. Новите хора ще имат телепатия, телекинеза. Казаха ми още, че предстои селектиране на човечеството, за да помогнат на планетата да просъществува. После си тръгнаха", разказва Ценко Симеонов.

След няколко месеца последвала втора среща, но тя вече се състояла на "тяхна територия". Асеновградчанинът твърди, че се качил на летяща чиния, която го отвела на голям кораб. "Беше огромен, изглеждаше ми дори по-голям от земята. На него имаше поне 6 цивилизации. Така мисля, защото толкова бяха съществата, които успях да зърна с различен вид. Тези, които ме взеха, бяха високи. Те ми обясниха, че това е междугалактически консорциум, който следи цивилизациите в начален етап на развитие. Те се намесвали само в краен случай", пресъздава чутото Ценко. После го въвели в една огромна зала с размери 35 на 40 метра и височина, колкото пететажна сграда. "Едната стена беше прозрачна и от нея се виждаше земята с радиус около 3-4 метра. Обърнаха се към мен с думите: "Ето това е, както я виждате вие, а сега ще ти покажем истинското й енергийно лице." Единият се обърна и с леко движение смени картинката. Планетата стана доста грозна. От северния към южния полюс започнаха да се появяват черни петна като миязми. Все едно сте взели едно стъклено топче и сте го удряли в цимента, докато не се напука цялото", разказва доста живо медиумът.

Нова Земя

"Това не можело да продължава. Извънземните ми откриха, че хората скоро ще бъдат селектирани. Достигналите високо вибрационно ниво ще останат. Другите ще измрат ли, попитах аз. Отговори ми се отново с образ. Показаха ми огромни апарати, в които се вкарат хора. Те щели да бъдат заселени на нова земя. Това ще стане в бъдещето. То ще съвпадне с най-тежкия период от катаклизми на земята, който ще трае между 6 и 8 месеца. Хората ще бъдат качени на корабите, за да ни запазят. Тогава ще стане и това селектиране. Хората обаче няма да помнят нищо. Един ден ще се събудят в джунглата на новата земя с нагласата, че живеят там, и с онова ментално ниво, което ще им позволи да оцелеят", докладва наученото на галактическата станция Ценко Симеонов.

По време на своя престой горе нашенецът разбрал и още нещо доста шокиращо. Федерацията на големия кораб влизала неколкократно в контакт не само с правителството на САЩ, а и с някаква организация, която преговаряла от името на цялото човечество. "Дали е Г-8, Г-20 или някоя апокрифна организация, не мога да кажа. Тая конспирация обаче си е факт", сочи Ценко. На изпроводяк от Галактическата федерация съжалили, че много от знанията, които дали при тези срещи, са покрити или били опорочени. Вместо да се промени икономиката, всичко било използвано за облагодетелстване на единици от планетата ни - други хора и извънземни.

Мълчанието на акулите

Запознати с интригите в Белия дом коментираха пред "Мистерии"-те, че мълчанието по тази тема в буквален и в преносен смисъл е злато. "Администрацията на Обама пази извънземния коз в ръкава си за по-специален момент. По всяка вероятност ще го използва за отвличане на вниманието при следващата вълна на рецесията. Друг момент идва от евтините аутспейс технологии. Те ще изместят петрола, а представете си какво ще стане със световната валута. Доларът, който в вързан за нефта като обезпечение, ще рухне и това ще промени световния ред", прогнозира експертът по алтернативни енергийни източници Ради Димитров.
Още с идването си на поста се очакваше 44-ият US президент да осветли присъствието на Висш разум на земята. Като представител на Демократическата партия Барак Обама е проводник на банковото лоби.

То противостои на републиканците и на петролните компании, които по времето на Буш вкараха народа си в най-кървавите войни в името на черното злато. По време на кандидатпрезидентската кампания отвъд океана усилено се коментираше, че ако Обама пипне властта, ще разкрие екологичните технологии с извънземен произход, за да натрие носовете на петрлното лоби.
Нищо такова обаче не се случи. "Предполагаше се, че ако има източник на евтина енергия, петролното лоби ще получи много тежък удар. Светът обаче щеше да стане по-чисто място за живеене", коментира Димитров.

В САЩ силен натиск за осветляване на зелените човечета идвал от Лорънс Рокфелер. Според негови биографи внукът на големия финансист дори тайно спонсорирал Клинтънови с надеждата Бил или по-късно Хилари да извадят на бял свят парчета от летящата чиния, която катастрофира в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г. До смъртта на богаташа обаче през 2004 г. никой не се осмелява да пипа в Досиетата Х.

От разсекретени документи от Клинтъновата библиотека, които обхващат периода 1993-1996 г., се вижда, че Рокфелер наистина подел инициатива по време мандата на Бил Клинтън с цел довеждане до разсекретяване на всичко свързано с НЛО и предполагаем извънземен живот. В същото време определени сенчести кръгове пречели с мотива, че признанието за други разумни същества освен хората ще бъде равносилно на апокалипсис за света.

Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: